Zonguldakspor altyapısından yetişerek çeşitli kulüplerde futbol oynayan Zonguldaklı genç futbolcu Kamil Abdurahmanoğlu Aydın Süper Amatör Lig takımlarından Didim Belediyespor'a transfer oldu.

22 yaşındaki genç futbolcu stoper ve ön libero mevkilerinde oynuyor. Kamil futbola başladığı Zonguldakspor'un ardından sırasıyla İstanbulspor, Trabzon Araklıspor, Bilecikspor, Devrek Belediyespor ve son olarak Sakarya Kocaalispor formaları giydi.

PERFORMANSIYLA GÖZE GİRDİ

Sezon öncesinde Didim Belediyespor'dan gelen teklifi değerlendiren Kamil yeni takımı ile 1 aydır idmanlara çıkıyor. Yeni takımına çabuk uyum sağlayan ve oynadığı maçlarda gösterdiği performansla teknik heyetin gözüne giren Kamil, yeni takımı Didim Belediyespor için terinin son damlasına kadar mücadele ederek, yaşanacak şampiyonlukta pay sahibi olmak istiyor.

Zonguldak'ta BAL ve Süper Amatör takımlarının dışarıdan futbolcu transfer etmeye devam ederken, yetenekli Zonguldaklı futbolcuların değerlendirilmemesi takımların kendi çocuklarına bakışını bir kez daha gözler önüne serdi.

Editör: Pusula Gazetesi