Anadolu Teknik Lise, Teknik Lise Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Erkek Berberliği ve Bayan Kuaförlüğü Yarışması, &[#]8220;Saçın Kesilmesi, Biçim ve Şekil Verilmesi&[#]8221; bölümünde öğrenciler, Devrekli Berber ve Kuaför Ustalar ile öğretmenlerin ve jüri&[#]8217;nin karşısında hünerlerini sergileyerek çeşitli saç şekilleri ortaya koydu.
METEM Çok Amaçlı Salonda gerçekleştirilen yarışmada 6 erkek ve 5 kız öğrenci yaptıkları saç şekilleri ile salonda buluna jüri ve davetlilere hünerlerini gösterdi. Devrek Esnaf Sanatkarlar Odası&[#]8221;nın katkılarıyla gerçekleştirilen yarışmada konuşan Bay Bayan Kuaförleri Usta Öğreticisi Osman Korun, &[#]8220;Programın düzenlenmesindeki amacımız, öğrencilerimizin bilgi,beceri ve yeteneklerini görmek, öğrencilerimizi mesleki ve sosyal yönden gelişmelerine katkıda bulunmak ve verimliliği artırmak, iyi insan, iyi sanatkarlar olarak yetiştirmek ve topluma kazandırmaktır&[#]8221; dedi.
Oluşturulan altı kişilik jüri tarafından seçilen Erkek Berberi Akın Tabak ve Bayan Kuaförlerde Şirin Karaköse birinci seçildi. Birinci gelen öğrencilere cep telefonu hediye edilirken, Devrek Esnaf Sanatkarlar Odası da yarışmaya katılan öğrencilerin tamamına birer adet kol saati hediye edildi.
Düzenlenen yarışma programına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Oğuz Bölge, Esnaf Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri İsmet Akdemir, TSO Yönetim Kurulu Ahmet Akdemir, berberler, kuaförler ve öğrenciler katıldı.
Editör: Pusula Gazetesi