Türkiye´de 96 ilköğretim okulu arasında ilk sekize kalan Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Futbol takımı Belediye Başkanı Halil Posbıyık´ı makamında ziyaret ederek Başkan Posbıyık´a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Posbıyık, 96 okul arasında ilk sekize kalan Atatürk İlköğretim Okulu Bayan Futbol Takımı sporcularını ve teknik heyetini kutlayarak, &[#]8220;Okullarımıza ve sporcularımıza, elimizden gelen desteği gösteriyoruz. Ulaşım ve diğer konularda desteğimiz sürüyor. Sporcularımız derslerinin yanısıra bu tür sosyal olaylar da yer almalı. Başarıya ulaşmak için ders çalışmak ile birlikte sosyal yaşantı da çok önemli. Kız futbol takımının bölgemizde yayılmasını sağlayan kişi benimdir. Kaptaş´ta kurduğumuz Alyazmalı ve Bindallı takımlarının ardından bu iş Ereğli Belediyespor da devam etti ve sonra okullarda yayıldı. Genç bayan futbolcularımızı gördükçe çok mutlu oluyorum. Şimdi 24-26 Mayıs´ta Gümüşhane´de düzenlenecek Türkiye şampiyonasına katılacaksınız. Burada Türkiye şampiyonu olun sizleri mecliste teklif vererek meclis üyelerimizle birlikte altınla ödüllendireceğiz. Buna söz veriyorum. Siz de bana şampiyon olacağınıza dair söz verin. Sadece siz değil bütün branşlarda öğrencilerimiz de Türkiye çapında derece yapsınlar onları da ödüllendireceğiz. Gümüşhane´ye sporcularımızın gidebilmesi için belediye olarak araç vereceğiz. Sporcularımız bizim için çok değerli&[#]8221; dedi.
Okul Müdürü Mustafa Ünal ise, Başkan Posbıyık´a verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, &[#]8220;Bugüne kadar hep yanımızda oldunuz. Size okul yönetimi, öğrencilerimiz ve özellikle velilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Sizin varlığınız bize büyük bir güç veriyor&[#]8221; diye konuştu.


EML´DEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Ankara´da yapılan ´4. Robot Yarışması´na katılan Karadeniz Ereğli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ilk kez katıldıkları yarışmada Türkiye ´de ilk 38 okul arasına girdi. Okul Müdürü Adnan Döner, öğretmen ve öğrenciler Belediye Başkanı Halil Posbıyık´ı makamında ziyaret ederek yarışmaya katılabilmek için verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. Başkan Posbıyık, elde ettikleri başarıdan dolayı okul yönetimini ve öğrencileri kutlayarak, &[#]8220;Öğrencilerimize bugüne kadar verdiğimiz desteği bundan sonra da devam ettireceğiz&[#]8221; dedi.
Okul yönetimi ve öğrenciler Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılan çeşitli hediyeler vererek Başka Posbıyık´a teşekkür ettiler.
Editör: Pusula Gazetesi