Zonguldak&[#]8217;ın Alaplı ilçesi Belediyesi desteğiyle, Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü&[#]8217;nün organizasyonunda, bayanlar, Alaplı Kapalı Spor Salonu&[#]8217;nda haftanın üç günü aerobik yapıyor.
Aerobik uzmanı Songül Gedik eşliğinde, Alaplı Kapalı Spor Salonu&[#]8217;nda Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 18.30 ile 20.00 arasında yapılan sağlıklı yaşam (aerobik) egzersizlerine 68 bayan katılıyor.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, sağlıklı bir yaşamın her insanın arzusu olduğunu belirterek, Alaplı Belediyesi olarak bu tür faaliyetlere destek vermeyi &[#]8220;kurumsal sosyal sorumluluk&[#]8221; olarak değerlendirdiklerini bildirdi. İnsanların sağlıklı yaşamını amaçlayan faaliyetlerin artırılması gerektiğine inandıklarını belirten Dr. Nevzat Çimenoğlu, &[#]8220;Belediyemizin desteğiyle, Alaplı Aktif Spor Kulübü güzel bir organizasyon yaptı. Bir süredir 60 bayan vatandaşımız, Kapalı Spor Salonu&[#]8217;nda haftanın üç günü uzman eşliğinde sağlıklı yaşam egzersizleri yapıyor. Bu tür faaliyetler, insanların sağlığına katkıda bulunduğu gibi, insanlar arasında kaynaşma ortamlarının oluşmasına da vesile oluyor. Sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde, sağlıkla ilgili organizasyonlarımız bundan sonra da devam edecek&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi