TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, yardımcılarıyla birlikte Ak Parti'den Zonguldak Belediye Başkanı seçilen Doktor Ömer Selim Alan'ı makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Kazım Eroğlu, "Zonguldak hepimizin, Zonguldak Belediyesi ve TTK olarak biz bir aileyiz. Dolayısıyla yaşadığımız bu şehirde bizim kafamızda, gönlümüzde her zaman için yapılabilecek olanlar açık hukuki ve kanuni prosedürün halledilmesi şartıyla her şeye her zaman için açığız" dedi.

Doktor Ömer Selim Alan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Genel Müdürümüzün sözleri çok önemli. Yıllardan beri birbirimizi tanıyan, beraberce çalışan, Zonguldak'a hizmet için, hizmet aşkıyla yanıp tutuşan insanlarız. Belediye ile Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun ortak çok iş yapması gerekiyor. Sayın Genel Müdürüm zaten bunu açık yüreklilikle çok net bir şekilde ifade etti. Kanuni çerçevede şehrimizin büyümesi gelişmesi ve hizmet alması için Türkiye Taşkömürü Kurumu ile birlikte işbirliği halinde olacağız" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi