İYİ Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Erdinç Kargidan, Kilimli Belediye Başkanı ve CHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Ali Aslankılıç'ın dün Kilimli Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı, katılım ve heyecanın çok düşük olduğu mitingin ardından kendisini destekleyen gençlere talimat verdi.
​Erdinç Kargidan gençlere; "Gittiğimiz her yerde halkımızın çok büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz. Halkımız bizi umut olarak görüyor ve yoğun şekilde destek veriyor.
Ali Aslankılıç'ın miadı dolmuştur.
Görüyoruz ki halkımız Kilimli'nin İYİ olacağını anlamış.
​Seçimi kazanabilmek için belediyenin tüm imkanlarını kullanan Ali Aslankılıç'a başkan olursa iktidarın tüm gücünü arkasına alacağını iddia eden AKP adayı Kamil Altun'a karşı 31 Mart akşamı seçimi kazanacağız.
​Sizden 31 Mart akşamı sabaha kadar Kilimli Belediyesi'nin dört bir tarafında nöbet tutmanızı istiyorum. Seçim sonuçları şimdiden halkımıza hayırlı olsun" dedi.

​Erdinç Kargidan, Radaraltı'nda yaptığı mitingde, Belediye Başkan Yardımcısının belediyede çete kurduğunu, 60 aydır Radartepe Sosyal Tesisleri'nde yiyip-içip yattığını, Belediye Başkanı olduğunda bunun hesabını mutlaka soracağını söyledi.
​Erdinç Kargidan anketler hakkında da, CHP ve AKP Kilimli teşkilatlarının yaptırdığı anketleri korkudan açıklayamadığını, kendi yaptırdığı anketlerde büyük farkla önde olduğunu ifade etti.
​Erdinç Kargidan Pazar akşamı Cumhuriyet Meydanı'nda coşkulu bir kutlama yapacaklarını ifade ederek bütün Kilimli halkını Pazar akşamı Cumhuriyet Meydanı'na davet etti.

İyi Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Erdinç Kargidan'ın, Kilimli Cumhuriyet Meydanındaki mitingi

CHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Ali Aslankılıç'ın Kilimli Cumhuriyet Meydanındaki mitingi

Editör: Pusula Gazetesi