CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Tahsin Erdem, Merkez İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği birlik ve beraberlik kahvaltısında önemli mesajlar verdi.

Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman'ın 3 aday adayı dışındaki isimleri dikkate almadığını söylemesine rağmen Tahsin Erdem'in Genel Merkezin kimi aday gösterirse onunla olacaklarını söylemesi takdir topladı.

Erdem, aday adaylığında ismi geçenlere başarılar dileyerek "Kim aday olursa, Genel Merkezimiz kime görev tevhit ederse onunla birlikte olacağız. Kol kola gönüle birlikte çalışacağız" dedi.

Erdem, kahvaltıda yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

"31 Mart'ta hepimizin seçimi var. Ortak paydamız bir hizmet anlayışıyla hizmet edebilme kabiliyetimizin olduğunu düşündüğümüz için, kendimize güvendiğimiz için yola çıktık. Biz öncelikle şehrin kendi içindeki eksiklerimizi, mahallemizdeki, şehrin dizaynını yapmak üzere herkes kendi görev alanında kalmalı. Günü ekonomik zorluk ve koşulları bir çok mağdur insan yarattı. Bunları görmezden gelemeyiz. Projelerimizi aday gösterildiğimizde açıklayacağız. Ama önce insanların bugün neler yaşadığın, neler çektiğini , onlara uzanacak bir elin olduğunu bilmemiz lazım. İnsanlar yarım ve aş bekliyor. Bugün acil olan sosyal belediyeciliktir. Mağdur insanları muhtarlarımız vasıtasıyla tespit edip, ayaklarına hizmeti götürmemiz lazım. Şehrin paydaşları; meslek odaları, STK'lar ve muhtarlar ile sorunları tespit edeceğiz ve çözeceğiz. Bunun için yola çıktık. Ben aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kim aday olursa, Genel Merkezimiz kime görev tevhit ederse onunla birlikte olacağız. Kol kola gönüle birlikte çalışacağız."

Editör: Pusula Gazetesi