Bank Asya 1. Lig takımlarından lider Kardemir Karabükspor, hafta sonu oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarına yoğun yağmur altında başladı.
Geçen hafta deplasmanda aldığı Kartalspor galibiyetiyle Süper Lig yolunda gün sayan Kırmızı-mavili takımda, Sertan ve Muhammet sakatlıkları nedeni ile idmana katılmazken, Gökhan Güney, Bülent Bal ve Birol Hikmet takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Bir günlük iznin ardından Yaşar Kaptan Çebi Spor Tesisleri´nde hazırlıklarına başlayan Kardemir Karabükspor´un tecrübeli teknik direktörü Yücel İldiz, hedef için önlerinde 9 final maçının kaldığını söyledi. İldiz, İHA´ya yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz hafta Kartal deplasmanının zorlu olacağını biliyorduk. Kartal, sahasında çok etkili bir takım. Son dakikalara kadar mücadelemizi sürdürdük ve bulduğumuz tek gol ile 3 puanı aldık. Şimdi önümüzde 9 final maçımız kaldı. Bunlardan bir tanesi de bu hafta
sahamızda oynayacağımız Ordu maçı var. Bizim için zorlu bir final maçı olacak. Seyircimizin desteği ile kazanıp yolumuza devam istiyoruz" dedi.
Diğer yandan Kırmızı-mavili takım düz koşu ve ısınma hareketleri yarım saha top mücadelesi ile haftanın ilk idmanını tamamladı.
Editör: Pusula Gazetesi