Zonguldak'ta Voleybol sporunun gelişiminde büyük katkı sağlayan ve yıllarca Zonguldak'ta verdiği hizmetlerle çeşitli kategorilerde Voleybol sporunu ayakta tutan Zekai Cangöz'e yakışır bir veda gerçekleştirildi.

12-14 Eylül tarihleri arasında Türkiye Voleybol Federasyonu tarafında Ankara'da düzenlenen Hakem ve Gözlemcilere yönelik eğitim semineri ve klasman sınavı tamamlandı. Zonguldak'tan ilimizi temsilen seminere, Gözlemci Mustafa Akkaya, Erhan Şeref, Hakemler Semih Yamak, Aziz Ertin, Ersin Şencan, Adem Çelik ve Fatih Osta katıldı. 10 yıldır Voleybol il temsilciliği görevini yürüterek yaş haddinden dolayı emekli olan Zekai Cangöz'e, katkılarından dolayı Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Hakem ve gözlemciler federasyonu başkanı eski Zonguldak voleybol hakemi Çetin OK tarafından teşekkür plaketi verildi.

ZEKAİ CANGÖZ'E BÜYÜK ONUR
Seminer sonrası gerçekleştirilen törende kendisine karşı gösterilen ilgi karşısında duygulanan Zekai Cangöz kendisine verilen destekten dolayı teşekkür ederek yine Voleybol sporuna hizmet etmeye, destek olmaya devam edeceğini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi