AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, seçime girmeden 11 belediyeleri olduğunu şimdi 10 belediyeleri olduğunu ve bu belediyelerle hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek "Can sıkmak yok" dedi. 

AK Parti il binasında yapılan bayramlaşma programına; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, Genç Kolları Başkanı Benhur Özübek, ilçe başkanları,  belediye meclis üyeleri İl Genel Meclisi Üyeleri ve çok sayıda Partili katıldı. 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, birlik ve beraberliğe ihtiyaçlarını olduğunu belirterek iyi bayramlar diledi. 

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, partililerin bayramını kutlayarak "Allahım tekrar Devrek Belediyesi'ni yönetmeyi nasip etti. 2004'de bir enkaz almıştım ve belediyenin bütçesini düzelttik. Yıl 2024 yine bir enkaz aldık ve yine çok çalışacağız. Ama önemli olan ne biliyor musunuz, belediyeyi CHP'den almaktı. Önemli olan o belediye başkanından belediyeyi almaktı. Çok işimiz var, çok çalışacağız. Bizlerden desteğinizi esirgemeyin çünkü ben sizi mezara kadar bırakmayacağım" dedi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız; “Bayramlaşma programımıza hoş geldiniz. Bugün bayramın birinci günü. Bugünlerde ihtiyacımız olan birlik beraberliğimiz daim olsun inşallah.” 

“MEMLEKETİMİZ İÇİN HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ” 

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ise; “Bayramınız mübarek olsun. Bir seçim geçirdik. İl Genel Meclisi’nde de bir seçim olacak. Dualarınıza ihtiyacımız var. İnşallah o günü de hayırlısıyla atlatacak ve memleketimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu. 

Zonguldak ve ilçelerinde metrekareye ne kadar yağış düştü? Zonguldak ve ilçelerinde metrekareye ne kadar yağış düştü?

“BAŞARMAMIZ VE YENİDEN YOLLARA DÜŞMEMİZ GEREKİYOR” 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da; “Hepinizi saygı, sevgi, muhabbetle selamlıyorum. Ramazan ayında çok güzel çalışmalar yaptık. Ben şahidim. Bir taraftan ibadetler gerçekleştirilirken bir taraftan sokak sokak gezdiniz, bu davaya sahip çıktınız. Bizi hiç kimse durduramaz. Eksiğimizle, fazlamızla bir dönüm noktasının ne olduğunu anlamamız gerekiyor. Yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Gazze hala ağlıyor ve umut Recep Tayyip Erdoğan. Başarmamız ve yeniden yollara düşmemiz gerekiyor. Devamlı çalışmamız ve hizmet etmemiz gerekiyor.” dedi. 

“TEŞKİLATIMIZIN BİRLİĞİ HER GEÇEN GÜN ARTACAK” 

Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt da; “Hayırlı bayramlar diliyorum. Ramazan ayında tuttuğumuz oruçları mevlam kabul eylesin. Teşkilatımızın birliği beraberliği her geçen gün artacak inşallah.” İfadelerini kullandı. 

“SON SEÇİMLERDE HALKIMIZ BİZE MESAJ VERDİ” 

Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı ise; “Bir yerel seçimden çıktık. Asil ve aziz milletimiz bizi 18 seçimdir yalnız bırakmadı. 18 seçimden 17’sinde bizleri yalnız bırakmadı. Son seçimi ise halkımızın bize bir mesajı olarak anlıyoruz. Her şeye rağmen dimdik duran bir Türkiye ve Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan hala başımızda. Allah ondan razı olsun.”dedi. 
“CAN SIKMAK YOK, YOLA DEVAM” 

Son olarak AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan söz aldı. Çağlayan da; “Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Kan bağımız olan ailemiz ile henüz bayramlaşmadık ama can bağımız olan ailemizle kucaklaşıyoruz. Seçimleri geçirdik. Önümüzde 4 yıl hizmet süresi var. Endişeye mahal yok. Can sıkmak yok yola devam.” dedi. 

Ak Parti Bayramlaşma 2

Ak Parti Bayramlaşma

Muhabir: Öznur Güneş