Polisevi'nde düzenlenen yemeğe; Vali Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcıları Mehmet Türk ve Turgut Subaşı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Candaş, daire müdürleri, AK Parti il Başkan Vekili Fatih Çakır, çok sayıda gazi ve şehit ailesi katıldı.

Yemekte ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gazilere ve şehit yakınlarına yönelik mesajı okundu. Ardından şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim ve dualar okundu.
Yemek sonunda konuşan Vali Tutulmaz "Hepimize davetimize katıldığınız için teşekkür ediyoruz.18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü. Şehitlerimizi anma, minnet borcumuzu ödeme günü. Çanakkale sıradan bir zafer değildir. Çanakkale Zaferi var olma zaferi. 250 büyüğümüzü kaybettik. Bizlere düşen onlara laik olabilmek. Bugün Çanakkale'de ayrı bir zaferin açılışı yapılıyor. Bu da ekonomik bir zafer. Ekonomimizi güçlendirmek gerekiyor. Bugünkü açılan köprü de bunun güzel bir göstergesidir. Bu eseri kavuşturan büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Yanı başımızda bir savaş var. Bunu Suriye'de gördük. Bizim birlik içerisinde olmamız gerekiyor" dedi.