Oyun oynayarak para kazanma fikri günümüzde 7'den 70'e hemen herkesin aklının bir köşesinde. Bu fikri hayata geçirebilenler, içerisinde bulunduğumuz yıl itibariyle ciddi miktarlarda ek gelir elde ediyor. Yeterince zamanınız var ve bu zamanınızı para kazandıran oyunlar ile değerlendirme amacındaysanız, düşüncelerinizi gerçekleştirebileceğiniz pek çok site bulunmaktadır. Yazımızın bu bölümünde para kazandıran oyunlar hakkında bilgiler aktarmaya devam edeceğiz.

Oyun Oynayarak Para kazanılır mı?

Sektöre yeni giriş yapmayı düşünen kişilerin hemen hepsinin ilk olarak kafasında beliren soruların başında gerçekten oyun oynayarak para kazanılabilir mi? sorusu olmuştur. Bu soruya verilecek cevabımız "kesinlikle evet". Online olarak oynayabileceğiniz oyunlar sayesinde para kazmamanız mümkündür. Bu durum gerçek olmayacak bir kazanç yolu gibi görünse de artık para kazandıran oyunlar bir düşüncenin ötesine geçmiş ve sektör olmuş durumda. Oyunlardan bir kısmı kullanıcılarına emekleri karşılığı sanal para türünden jetonlar vermekte iken bazıları ise gerçek para ödemesi ile kullanıcıları mükafatlandırıyorlar.

Oyun Oynayarak Ne kadar Para Kazanılabilir?

Para kazandıran oyunlardan kazanacağınız paranın miktarı oyuna verdiğiniz zamana, oyundaki deneyiminize ve birazda şans faktörüne bağlı olarak değişecektir. Oyun sektörüne doğrudan bağlı ve profesyonel olarak bu durumu bir iş gibi gören kişiler yılda 60bin dolar civarında para kazanabiliyorlar.

Profesyonel olan bazı oyun severler bu işi artık para için yapmamakta. Oyun onlar için hayatın birer parçası konumunda. Bu kişiler hiç para kazanmasa dahi bu işi yapabileceklerini belirtiyorlar. Onlara göre eğlenirken para kazandıran oyunlar ile ilgilenmek bir hobi. Bu şekilde zamanın nasıl geçtiğinin farkına varmadığını belirtiyorlar. İşte oyun oynayarak para kazanma düşüncesinin en zevkli yanı da bu olsa gerek.

Online oyun sektörünün bu denli yaygınlaştığı zamanımızda oyun firmaları müşterileri kendi saflarına çekmek için birtakım bilgilendirmelerde bulunmaktadırlar. Birtakım firmalar kullanıcılarına ne kadar para ödediğini ve kullanıcı ile ödenen para arasında ki oranlama gibi istatistik bilgileri paylaşmakta. Oyuncular bu bilgilere bakarak hangi firmanın para kazandıran oyunlar kategorisinde kullanıcılarına daha çok kazandırdığı konusunda bilgi sahibi olmaktadır.

Oyun oynayarak para kazanabileceğiniz oyunları kısaca listelersek;

  • InboxDollars
  • GamerSaloon.com
  • Swagbucks
  • Second Life
  • Mistplay
  • CS:Go
  • World Winner
  • Rust
  • Pubg

Yukarıdaki oyunlar ve daha fazla bilgi için https://www.ekishaberleri.com/para-kazandiran-oyunlar/ linkini kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırarak okuyabilirsiniz.

Kaynak: www.ekishaberleri.com