Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin 34'üncü haftasında İstanbul deplasmanında oynayacağı Sarıyer maçı için sabah saatlerinde kentten ayrılarak İstanbul'da kaldığı otelde kampa girdi.

Son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından alt sıralardaki takımlar aradaki puan farkını kapatması, oynanan futbol ve alınan sonuçların iyi olmaması camiada endişe yaratsa da alt sıralardaki takımlarında ligin geri kalan haftasında oynayacağı maçların zorluk dereceleri de yüksek. Zonguldakspor da ligde geri kalan 5 haftada özellikle play-off mücadelesi veren takımlarla oynayacak.

HAKAN VE BARIŞ ŞEREF CEZALARINI TAMAMLADI

Zonguldakspor'da cezası nedeniyle Gümüşhanespor maçında takımdaki yerini alamayan stoperin başarılı isimlerinden Hakan Çevik cezasını tamamladı, Sarıyer maçında oynayacak. Gümüşhanespor maçının uzatma dakikalarında kırmızı kart gören Tezcan Gökmen ise kafilede yeralmadı. Hacettepe maçında saha içine girdiği gerekçesiyle tribüne gönderilen ve 1 maç ceza alan Teknik Sorumlu Barış Şeref de cezasını tamamladı, Sarıyer maçında kulübedeki yerini alabilecek.

İKİ TAKIMIN SON DURUMU

Bu kritik maç öncesinde Zonguldakspor 31 puanla 11'nci sırada bulunurken, Elmas oynadığı 31 maçta 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. Rakip kaleleri 28 kez havalandıran temsilcimiz kalesinde ise 43 gol gördü.

Sarıyer ise 32 maçta topladığı 55 puanla 5'nci sırada bulunurken rakip kaleleri 47 kez havalandırdı, kalesinde ise 32 gol gördü. Ligde geride kalan haftalarda 15 galibiyet alan İstanbul temsilcisi 10 beraberlik ve 7 yenilgi aldı.

MAÇI MURAT TÜRKOĞLU YÖNETECEK

Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda Perşembe günü 15.00'da oynanacak Sarıyer-Zonguldakspor maçını Bayburt Bölgesinden Klasman Hakemi Murat Türkoğlu yönetecek. Türkoğlu'nun yardımcılıklarını ise yine Bayburt bölgesinden Klasman yardımcı Hakemi Volkan Kaan Topal ve Rize bölgesinden Klasman Yardımcı Hakemi Akın Karabacak yapacak. Maçın 4. hakemi, Ardahan bölgesinden klasman hakemi Doğu Yılmaz.