Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Perşembe günü sahasında şampiyon Manisa FK ile karşılaştı. Namağlup rakibi karşısında kaçırdığı net 4-5 pozisyonla galibiyeti kaçıran Zonguldakspor'da takım kaptanı Sinan Ören bu maçla birlikte Zonguldakspor formasıyla 100'üncü maçına çıktı.

3 sezondur Zonguldakspor kalesini başarıyla koruyan Sinan Ören Minasa FK karşısında 100'üncü ez Zonguldakspor formasını giymenin gururunu yaşadığını söyledi.

Sinan Ören, "Özel bir maçtı benim için. Zonguldak Kömürspor'da 100'ünüc maçımı oynadım. Kulüp tarihine geçtiğimi düşünüyorum. Çok mutluyum." dedi.
"İKİ YILDIR UCUNDAN KURTARIYORUZ"
Manisa FK karşılaşması ile ilgili konuşan Sinan Ören, "1 puan bizim için iyi oldu. Daha da farklı olabilirdi. Sezon başından beri konuştuğumuz bir durum var; bizim takım istediği zaman kaliteli bir takım. Düşme durumumu sınırda. Buradan ders çıkarmak lazım. Taşıma suyuyla değirmen dönmez. İki senedir ucundan kurtuluyoruz ama seneye aynı şeyin olmayacağını düşünüyorum. Ben takım kaptanı olarak sesleniyorum; kulüp Zonguldak'ın kulübü. Düşerse Zonguldak küme düşer, esnaf düşer, otelcisi düşer. İyi bir yapılanma gerekiyor. Umarım Zonguldak için her şey daha iyi olur." dedi.