Zonguldakspor, Yeni Yılda yeni başarılara yelken açıyor


Zonguldakspor için yepyeni bir yıl daha var&8230;Yepyeni hedefleri var&8230; 2011´de de yeni başarılar kazanmak için Zonguldakspor yelken açıyor.


Tek düşüncesi Şampiyonluk


Yüreğinde Zonguldakspor sevgisi olan, beyninde Zonguldakspor Fırtınası´ndan başka bir hedef düşünmeyen, yüreğini, beynini ekip arkadaşlarıyla Üçüncü Ligi hedefleyen Antrenör Uğur Terzi, Yardımcıları Birol Yılmaz, Hasan Şenol, Mustafa Baltutar´la beraber 2011´e damga vurmaya hazırlanıyor.


Taraftardan daha fazla destek bekleniyor


Cefakar Zonguldakspor taraftarları, sezon hedefinin Lig Şampiyonluğu olmasını arzuluyor. Kulüplerine ligin zirvesinden başka yeri layık görmüyorlar. Ligde Şampiyonluğu kovalayan Zonguldakspor´un ikinci yarıda taraftarına daha fazla desteğini bekliyor.


Yönetim destek bekliyor


Zonguldakpor Kulüp Başkanı Celal İncekara, sezon başında profesyonelden birçok oyuncuyu kadrosuna dahil ederek kaliteli bir kadro oluşturdu. Yönetim maddi sıkıntılar nedeniyle bu oyuncuları elde tutmaya çalışırken diğer yandan ise kadroya takviye yapmanın hesaplarını yapıyor. Zonguldakspor, yardım kampanyasından gelecek olacak destekle beraber mevcut oyuncuların peşinatlarını kapatmanın hesaplarını yapıyor.


Diğer yandan özellikle hücuma takviye yapmayı umut eden Zonguldakspor´un 2011 yılında işi o kadar da kolaya benzemiyor.


Yeni yılda Zonguldaspor´un hedeflerinizin gerçekleşmesi,yüreğinizde sevginin hiç eksik olmaması dileğiyle, saygı ve hoşgörü ortamında sağlıklı mutlu sezon diliyoruz...

Editör: Pusula Gazetesi