Onlar, yetiştikleri kulübün formasını giyinerek tırmanışa geçmek istiyor. Zonguldakspor, alt yapıdan yetişen oyuncuları A takıma kazandırmayı amaçlıyor. Bunlar içinde göze çarpan isimler arasında yer alan Cenk Baltutar ve Görkem Altun, verilecek olan şansı en iyi şekilde kullanacaklarından emin.


Zonguldakspor´un alt yapısında oynayan Cenk Baltutar ve Görkem Altun bu sezon A takıma yükselecek isimler arasında yer alıyor.


Zonguldakspor A Genç takımın başarılı iki oyuncusu, Fener Sahası´nda gerçekleştirilen seçmelerde kendilerini bir kez daha hatırlattı.
Teknik Direktör Uğur Terzi, seçmelerde yer alan A Genç takımı oyuncuların performansından memnun kaldığı öğrenildi.

Sağ katta geçit vermiyor
Zonguldakspor´un alt yapısında 5 yıldır top koşturan Görkem Artun, sağ bekte rakiplerine geçit vermiyor. Alt yapının çeşitli kategorilerinde forma giyinmiş olan genç oyuncu, hedeflediği Zonguldakspor A takımına yükselmeyi bekliyor.
Her geçen sezon kendini geliştirmek için çabaladığını belirten Artun, "Zonguldakspor´un alt yapısında oynamak ayrı bir heyecan ayrı bir gurur. Zonguldaklı olarak Zonguldakspor´un formasın giyinmekten zevk alıyorum. Hep hayalimde A takımda oynamak vardı bunu da başarmak istiyorum. " dedi.

Lakabı Crouch
Zonguldakspor´un alt yapısında 2 sezondur oynayan Cenk Baltutar ise, forvet arkasında takımının en etkili silahları arasında. Kilimli Belediyespor alt yapısından yetişen ve Zonguldakspor´da futbol yaşamını sürdüren Cenk uzun boyuyla dikkat çekiyor.
Hava toplarındaki hakimiyeti ve tekniğiyle Liverpool´un forvet oyuncusu Peter Crouch´a benzetilen oyuncu hırsıyla her şeyi yapacağına inanıyor.
Baltutar, "Her zaman çalışarak daha fazla kendimi geliştirmeye çalıştım. Bir gün o şansın geleceğini düşünüyorum ve en iyi şekilde değerlendireceğim" şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi