Zonguldakspor bu sezon rakiplerinden çok sakatlıklarla uğraşmak zorunda kaldı. Hafta sonu oynanacak olan Kırşehir Fatihspor maçı hazırlıklarına başlayan Kırmızı-Lacivertlilerde sakatlıkları nedeniyle tam 6 oyuncu çalışmaya katılamadı.



Ali´nin ayağı alçıya alındı

Zonguldakspor´un sol kanat oyuncusu Ali Yıldırım, önceki yapılan çalışmada ayak bileğinden sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde ayak bileğinde çatlak tespit edilen genç oyuncunun ayak bileği alçı alındı.




Miraç ve Suat Ankara´da tedavi altında


Sincan Belediyespor maçı öncesi şok bir şekilde sakatlanan Miraç ve henüz sakatlığı tam olarak geçmeyen Suat Kerçin tedavi için Ankara´ya gitti.


İzinden bugün dönecekler


Antrenör Resul Kumaş tarafından Sincan Belediyespor maçı sonrası izin verilen Hurşit, Kaleci Cem, Ferhat dün yapılan çalışmaya katılmadı. Üç oyuncunun bugün kente gelerek çalışmalara dahil olacakları öğrenildi.



Alt yapıdan takviye yapıldı

Zonguldakspor´da 6 oyuncunun sakat olmasından dolayı, Antrenör Resul Kumaş alt yapıdan 6 oyuncuyu çalışmaya dahil etti. Zonguldakspor U19 takımından Soykan, Görkem, Cenk, Muhammet, Tuğberk ve Engin, A takımla beraber çalışmada yer aldı.



Şahintürk düz koşu yaptı

Zonguldakspor´un ara transfer döneminde Körfez Belediyespor´dan transfer ettiği Mustafa Şahintürk ise dün yapılan çalışmayı düz koşuyla tamamladı.



Kumaş, Sincan maçını değerlendirdi

Sincan Belediyespor beraberliğini değerlendiren Antrenör Resul Kumaş, "Miraç´ın maç öncesi sakatlanması Mustafa´yı defans hattına çekmemiz oyun planımızı elbette etkiledi. Bireysel hatalar buna eklenince skoru korumakta zorluk çektik. Sahada maçı kazanmak adına futbolcularım savaştı, neler yapabileceklerini gösterdi. Maç sonrası seyircimizin Kozlu çıkışında tezahüratları takımlarına sahip çıkmaları sahada iyi şeyler yaptığımızın göstergesiydi. Bizim ligde krediniz yoktu, futbolda kazanamıyorsan kaybetmemeyi bileceksin. Ligde daha kazanılacak 18 puan var. Kazanacağımız maçlarla kendi kaderimizi belirleyeceğiz. " dedi.


Kumaş son olarak Zonguldakspor olarak bürokratlar kısmında kaybettiklerini ancak seyirci kısmında kazandıklarını sözlerine ekledi.

Editör: Pusula Gazetesi