Zonguldakspor ligin ilk haftasında İnegölspor ile 0-0 berabere kaldıktan sonra ikinci hafta sahasında Niğde Anadolu FK'yı 2-1 mağlup etti. Ardından deplasmanda Ergene Velimeşe ile 1-1 berabere kalan Elmas üst üste Ankara Demirspor, Sancaktepe FK, Amed Sportif, 24 Erzincanspor ve Hekimoğlu Trabzon olmak üzere 5 hafta gol atamadı. İlk 8 haftada rakip kalelere yalnızca 3 gol atabilen Elmas sahasında oynadığı Şanlıurfaspor maçıyla gol atmaya başladı.

SON ÜÇ HAFTADA 8 GOL ATTIK

Ligin ilk 8 haftasında yalnızca 3 gol atabilen Elmas ligde oynadığı son 3 maçında ise 8 gol atarak gol krizini atlattı. Zonguldakspor sahasında Şanlırufaspor'u 2-0 yenerken deplasmanda Uşakspor'a 3-2 yenildi. Elmas son maçında ise sahasında Hacettepe'yi 4-1 yenerek gol patlaması yaptı.

SIRADA GÜMÜŞHANE MAÇI VAR

Zonguldakspor 4-1'lik Hacettepe galibiyetinin ardından kümede kalma mücadelesi veren Gümaşhanespor ile deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı-lacivertli ekip bu maçta da gol ve goller atarak rakibi karşısında galibiyet hedefliyor.

Zonguldakpor, Gümüşhanespor maçı hazırlıklarına Antrenör Barış Şeref nezaretinde Perşembe günü Fener Sahası'nda yapacağı idmanla başlayacak.