Şaibeli olduğu iddia edilen Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı ile ilgili TFF Etik Kurulu’nun karar vererek açıklama yapmaması nedeniyle Zonguldak Kömürspor “Adil ve hızlı karar istiyoruz” sloganı adı altında 26 Mayıs Pazar günü saat 15.00’de Madenci Anıtı önünden Dedeman Otel Kavşağı’na kadar bir yürüyüş gerçekleştirecek.

Rektör İsmail Hakkkı Özölçer’den Kurban Bayramı mesajı Rektör İsmail Hakkkı Özölçer’den Kurban Bayramı mesajı

Sosyal medya üzerinden çağrıda bulunan Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk: “Bu bir futbol takımının mücadelesi değil şehrin onuru şerefi ve haklarının savunulması mücadelesidir. 26 Mayıs Pazar günü saat 15.00’de madenci anıtında bu şehri seven ünvanı ne olursa olsun (Bld Başkanları, Milletvekili, Siyasi Parti, İl Başkanları, Sivil toplum örgütleri) herkesi bu şehrin haklı davasında birlik olmaya çağırıyoruz.

Bir şenlik havasında geçecek olan yürüyüşümüzün kimseyi hedef almadan kimseye kötü söz söylemeden bu konuda bir an önce kararın verilmesi ve emekçi madenci şehrimizin istediği zaman nasıl birlik olduğunu göstermek amacıyla yapıldığını tüm ülkeye göstermek için haydi Zonguldak haydi tüm İlçeler bir bütündür Zonguldak.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi