Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Kozlu Belediyespor'da transfer taarruzu sürüyor. Teknik Direktör Harun Aydoslu ile anlaşmasının ardından Aydoslu'nun raporu doğrultusunda güçlü bir kadro kurarak şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Kozlu Belediyespor kadrosuna tecrübeli bir stoper dahil etti.

Kozlu Belediyespor 2'nci Başkanı Deniz Yayalar Çubukspor'un 35 yaşındaki tecrübeli stoperi Eray Şekerci ile anlaştıklarını söyledi. Yayalar trasferlerin devam edeceği mesajını da verdi.

ZONGULDAK'A GELEN TECRÜBELİ FUTBOLCU RESMİ İMZAYI ATTI
Bugün öğleden sonra Zonguldak'a gelen 35 yaşındaki tecrübeli stoper Eray Şekerci 2'nci Başkanı Deniz Yayalar ile son bir görüşme yaparak ayağının tozuyla resmi imzayı attı.

YAYALAR: "İKİ TARAF İÇİN HAYIRLI OLSUN"
Tecrübeli oyuncu Eray Şekerci ile anlaştıklarını ve resmi imzaların atıldığını belirten Kozlu Belediyespor ikinci Başkanı Deniz Yayalar, "Hocamız Harun Aydoslu'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor. Kaleci Can Avcı ve golcü oyuncu Muhammet Özdemir sonradasın da 3'üncü transferimizi de tecrübeli stoper Eray Şekerci ile yaptık. Kendisiyle her konuda anlaştı ve resmi imzaları attık. Yeni sezonda Eray Kozlu Belediyespor'a tecrübesi ve kaliteli ile büyük güç katacak"dedi
KARİYERİ
1986 doğumlu olan Eray Şekerci kariyerinde BB Ankara, Iğdırspor, Karapınar Belediyespor, Akşehirspor, Keçiörengücüspor, DV Divriğispor, Kızılcıhamamspor, Yımpaş Yazgatspor, Çarşambaspor, Akyurt Belediyespor, Sorgun Belediyespor, Erbaaspor, Serhat Ardahanspor, Bartınspor, Dersim 62 Spor, Sarayönü Belediyespor, Kullar 1975 Spor ve son olarakta Çubukspor forması giydi.