U14 Analig Türkiye basketbol finallerinde, ilimizi temsil edecek olan Zonguldak ekibi, pazar günü finallerin yapılacağı Gaziantep'e yola çıktı.
Çoğunluğunu Zonguldak Basket Spor Kulübü oyuncularının oluşturduğu ekibe başarılar dileyen Zonguldak Basket kulüp başkanı Selçuk Şeker :"Türkiye Finalleri' ne katılacak olan Zonguldak ekibine, başta kendi sporcularımız Ali Emir Ersoy, Hasan Topal, Yiğit Kayalı, Özgür Barutçu ve Kıvanç Aksoy'a, takıma katkı veren diğer takımların sporcularına ve teknik ekibe başarılar dileriz. Finallerden iyi bir sonuç ile dönmelerini diliyoruz. Türkiye Finalleri'ne kalmak başlı başına büyük bir başarı olmakla birlikte, finallerde de birbirinden zorlu rakiplere karşı ilimizi başarı ile temsil edeceklerine güvenimiz tamdır.
Altyapıya verdiğimiz önem, yavaş yavaş meyvelerini vermeye başlıyor. Bünyemizde yetenekli sporcularınız var. Hedefimiz ahlaklı, spor disiplini olan çocukları, büyük şehirlerdeki basketbol altyapılarına hazırlayıp göndermek. Yetiştirici kulüp özelliğimizden ayrılmadan, yarışmacı kimliğimiz ile liglere, turnuvalara katılım gösterip başarı elde ederken, çocuklarımızı da geliştirmek. Bu amaç doğrultusunda yeni sezonda yeni projeler ile Zonguldak'ta fark yaratmaya çalışacağız."