Toplantıya, SP Zonguldak İl Başkanı Burak Erol ve yönetimi, SP Çaycuma İlçe Başkanı Murat Akça ve yönetimi, belde başkanları, köy temsilcileri, mahalle temsilcileri, gençlik ve kadın kolları üyeleri katıldı.

İlçe Başkanı Murat Akça toplantıda yaptığı konuşmada; "Bu zor hava şartlarında salonu dolduran kardeşlerim inşallah bu çalışmalarımız Saadet Partimizin iktidarına vesile

olur. Saadet Partisi olarak her zaman vatandaşın yanında, sıkıntılarını dinlemekteyiz. En büyük sıkıntı hayat pahalılığı, market yapamayan pazar yapamayan insanlarımızın sayısı her gün artmaktadır. Emekliye, askeri ücretliye, memura ,işçiye yapılan zamlar enflasyon karşısında erişmiştir. Dolayısıyla maaşlarda yeniden gözden geçirilmesi ivedi şekilde enflasyon oranında zam maaşlara yansıtılmalıdır.

Ülke olarak derhal üretime dönük çalışmalarımızı artırmalıyız tarım ürünlerine konan kota derhal kaldırılmalıdır. Tarım ve hayvancılık için üreticilerimize gerekli destek (mazot, gübre, zirai ilaç , zirai makine ve ekipmanları vb) verilmelidir.

Hayvancılık la uğraşan çiftçilerimize gerekli destek verilmelidir. Dışarıdan et ithal eden değil, dışarıya ihraç eden ülke olmalıyız. Maalesef bu gün çoğu insanımız artan fiyatlardan dolayı evine et alamıyor, ne acıdır ki kurbandan kurbana et gören insanımız var.

Saadet Partisi olarak herkesin doğduğu yerde doyduğu, kimsenin kimseyi ötekileştirmediği, adaletten herkesin eşit olarak faydalandığı, liyakat sahibi insanların görev başında olduğu, herkesin huzur içinde yaşadığı bir ülke için çalışıyoruz. Rabbim bu çalışmalarımız da yar ve yardımcımız olsun.

Bugün partimize katılan genç kardeşlerimize teşekkür ederim. Rabbim hep birlikte milletimizin saadet ve selameti için en hayırlı çalışmaları yapmayı nasip eylesin"diye konuştu.

İl Başkanı Erol ise; "Saadet Partisi Çaycuma İlçe Teşkilatı Mart Ayı divan toplantımızın hayırlara vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyorum.

Bu güzel çalışmaya imza atan İlçe Başkanımız Murat Akça ve yönetimine, hanım kollarımıza, gençlik kollarımıza, tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim .

Saadet Partisi iktidarı ülkemiz ve islam alemi için bir mecburiyettir"dedi.

Toplantı sonunda partiye yeni katılan isimlere rozetleri takıldı.