TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ilk yarının son maçında deplasmanda Ispartaspor ile karşı karşıya gelecek.

ISPARTASPOR YÖNETİMİNDEN TARAFTARINA JEST

Ispartaspor yönetim kurulu temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ile oynayacağı kritik maç öncesinde taraftarını sevindirecek karar aldı. Yönetim Pazar günü 13.00'da oynanacak maç öncesinde düşük fiyatlı olan tüm biletleri satın alarak taraftarının maça ücretsiz girmesini sağlayacak. Taraftarlar yönetimin aldığı bu karar karşısında yönetime teşekkür etti. Tribünlerin Zonguldak Kömürspor maçında dolması bekleniyor.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR YÖNETİMİ BİLETLERİ 50 LİRADAN SATIYOR
Zonguldak Kömürspor yönetimi ise sezon başından bu yana iç saha maçlarında bilet fiyatlarını 50 lira olarak belirledi. Taraftarlar yüksek bilet fiyatlarına büyük tepki gösterirken son oynanan Tarsus İdmanyurdu maçında tribünlerde yok denecek kadar az taraftar vardı. Zonguldak Kömürspor yönetiminin de ikinci yarıdan itibaren bilet fiyatlarını 10 liraya kadar indirmesi isteniyor. 50 liradan bilet fiyatları satılması nedeniyle tribünler boş kalırken, 10 liradan satılması halinde hem daha çok kazanç olması, hem de çok daha fazla taraftarın tribüne gelerek takımını desteklemesi bekleniyor.