Turkcell Kadınlar Süper Lig'de mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediysepor'da yönetim 3 transfer gerçekleştirdi. Eflatun Beyazlı ekip Melda Çetin, Bedriye Cam ve Rashida Marie Beal'i renklerine bağladı.

EREĞLİ BELEDİYESPOR KULÜBÜ'NDEN 4 TRANSFER İÇİN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:

MELDA ÇEZİN: "Turkcell Süper Lig'de oynayan Kadın Futbol Takımımız, en son Hakkarigücü'de forma giyen başarılı sağ bek oyuncusu Melda Çetin ile 2022 -23 sezonu için sözleşme imzalamıştır. Melda Çetin'e kulübümüze hoşgeldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz.

BEDRİYE CAM: "Turkcell Süper Lig'de oynayan Kadın Futbol Takımımız, en son lig şampiyonu Gaziantep Alg Spor'da forma giyen başarılı kaleci Bedriye Cam ile 2022 -23 sezonu için sözleşme imzalamıştır. Bedriye Cam'a kulübümüze hoşgeldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz.

RASHİDA MARİE BEAL: Turkcell Süper Lig'de oynayan Kadın Futbol Takımımız, iç transferde başarılı defans oyuncusu Rashida Marie Beal ile 2022 -23 sezonu için sözleşme imzalamıştır. Rashida Marie Beal'e Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında başarılı bir kariyer diliyoruz."

DİLAN ASLAN: Turkcell Süper Lig'de oynayan Kadın Futbol Takımımız, en son Fenerbahçe SK'da forma giyen başarılı ön libero oyuncusu Dilan Aslan ile 2022 -23 sezonu için sözleşme imzalamıştır. Dilan Aslan'a kulübümüze hoşgeldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz.