2021-2022 futbol sezonda Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Çaycumaspor'u çalıştıracak olan yeni Teknik Direktör Uğur Terzi takımın hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

"ÇOK İYİ BİR 10 NUMARA ALINACAK"

Çaycumaspor'un yeni Teknik Direktörü Uğur Terzi, "Hiç oyuncumuz yoktu. İç transferi bitirdik. 6-7 tane iç transfer yaptık. 5-6 tane de dış transfer gerçekleştirdik. 5-6 dış transfer daha yapacağız. Sonrasında kadromuz şekillenecek.18 oyuncumuz var. Kaleci alacağız, bu olmazsa olmazımız. Görüşmelerimiz sürüyor. 3. Lig'den alacağız kaleciyi. Şu an için ismini vermek doğru olmaz. Santrafor, stoper, sol bek, sağ bek, çok iyi bir 10 numara alınacak." dedi.

"BELEDİYE BAŞKANI İŞİN İÇİNDE"

Terzi, "Geçtiğimiz hafta 7 gün boyunca çift yaptık. 2 gün izin vermiştim. Pazartesi günü başladık. Maçların başlama tarihi 15-16 Ekim dediler ama bekleyeceğiz. Bu tarih ileri de gidebilir. Yavaş yavaş tempolu bir şekilde iyi gidiyor. Çaycumaspor'un da bir çıkışa ihtiyacı var ilçe olarak. Yaşam alanımızı iyi yaptık. Yönetim çok iyi. Belediye Başkanımızda bu işin içinde. Sonu iyi olsun diyoruz. Herkesin hedefi var. Biz de yapacağız hedef. Hedefsiz bir şey olmaz. Biz de üst lige çıkmak istiyoruz. Centilmence, güzelce ligimiz başlasın. Herkese başarılar diliyoruz." dedi.

"KAPTAN SUAT HEM OYNAYACAK HEM YARDIMCI OLACAK"

Terzi, "Suat Kerçin hoca hem yardımcılığımı yapacak hem de oynayacak. Kaleci antrenörümde Caner hoca. İyi anlaşıyoruz. Çaycuma Saka Tesisleri çok güzel. Kampımızı orada yapıyoruz. Başka bir yere gitmeye gerek yok. Yeni sezonda Çaycumaspor olarak iyi işler başaracağız" dedi.