TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile karşılaştı. İlk yarısı 0-0 biten maçın 57 ve 60'ncı dakikalarında Embiya ve Ercüment'in attığı gollerle 2-0 öne geçen Zonguldak Kömürspor 10 dakikada yediği 3 golle rakibine 3-2 mağlup oldu, haftayı puansız kapattı.

TARSUS İDMANYURDU'NU UNUT, ISPARTA'YA BAK

Zonguldak Kömürkpor deplasmanda yenildiği Tarsus İdmanyurdu maçını unutarak Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı sezonun son maçı olan Ispartaspor maçına hazırlanıyor. Kırmızı-lacivertli ekip Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde Fener Sahası'nda yaptığı idmanlarla bu maçın hazırlıklarına devam ediyor.

ISPARTA MAÇI TÜM MAÇLARDAN DAHA ÖNEMLİ
Kırmızı-lacivertli ekip ilk yarının son maçında Ispartaspor ile deplasmanda karşılaşmış ve bu maçtan 2-1 galip ayrılmıştı. Elmas'ın bu galibiyet Ispartaspor'a ağır darbe vururken maçın ardından Ispartasporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler Zonguldak Kömürsporlu futbolculara ve teknik heyete karşı çirkin saldırılarda bulunmuş, Zonguldak Kömürspor'un genç kalecisi Egemen darp edilmişti. Zonguldak Kömürspor açısından Cumartesi günü oynanacak Ispartaspor maçı büyük önem taşıyor.

ELMAS, ISPARTASPOR'U HEDEFİNDEN EDECEK

Isparta'da kötü muamele gören Zonguldak Kömürspor camiası yapılan çirkinlikleri unutmadı. Sezonun son maçına Ispartaspor 52 puanla 5'nci sırada ve play-off barajının sınırında giriyor. Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, teknik heyet ve özellikle taraftarlar bu maça büyük önem veriyor. Ispartaspor'u Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın çimlerine gömmeyi planlayan Zonguldak Kömürspor alacağı galibiyetle Ispartaspor'u play-off hedefinden de uzaklaştırmanın planlarını yapıyor. Taraftarlarla bu maç için özellikle sosyal medyada kenetlenip Cumartesi günü 15.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yerlerini alarak stadı cehenneme çevirmek istiyor.