AK Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı tarafından Daraltılmış İlçe Danışma Kurulu toplantısı düzenlendi. Toplantıya; AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Filyos Belediye Başkanı Başkanı Ömer Ünal, Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek, Nebioğlu Belediye Başkan Vekili Ali Özdal, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, İl Başkan Yardımcıları Ömer Gülay, Kadir Habiboğlu, Kadir Alagöz, Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hasan Can Uçar, Çaycuma Kadın Kolları Başkanı Gülsan Geldi, AK Parti Çaycuma gençlik kolları üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Ali Başören, Arif Sefercik, Adnan Tıska, belediye meclis üyeleri, belde ve mahalle başkanları katıldı.

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünyaya yön veren sözlerini örnek gösterdi. Yiğit; "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olduğu için her seçimde birinci parti olarak geliyoruz. Filyos Limanı, doğalgaz teşviki, Mega Endüstri Bölgesi, Liman sahası ve bir çok yatırım bölgemize geliyor. Bu manada milletvekilleri ve il başkanımıza çok teşekkür ederiz. Belde çalışmalarımız devam ediyor. Kadın, gençlik, belediye ve il genel meclis üyelerimiz ile güzel Çaycuma'yı inşa ediyoruz. AK Parti savrulmaz, yönlendirilmez, halkın içinden gelen bir parti. Bizde İlçe Başkanı olarak sizlerin hizmetkarıyız"dedi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ise konuşmasında pandemi nedeni ile toplantıların ertelendiğini söyledi. Tosun; "Bölgenizden bir milletvekili olduğu için çok şanslısınız. Projeler ardı ardına geliyor. Diğer vekillerimize de ellerinden gelenin fazlasını yaptıkları için teşekkür ediyorum.

Pandemi döneminde şehir hastanelerin ne kadar önemli olduğunu anladık. Türkiye bedelsiz test ve tedavini yapmakla kalmadı, dünyaya yardım gönderdi. İşte bu Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yapılan bir çalışmadır"diye konuştu.

AK Parti Çaycuma Kadın Kolları Başkanı Gülsan geldi ise konuşmasında partili kadınların gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi verdi.

MUHALEFETİN YALANLARI BİTMEZ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu tüm teşkilatları icraatları konusunda tebrik edip MHP Bartın Teşkilatının yaşadığı trafik kazasından duyduğu üzüntü paylaşarak sözlerine başladı. Çolakoğlu; "2023 hedeflerimiz çok önemli. Sadece Türkiye için değil, ülkemize bel bağlamış pek çok mazlum ülkeler var. Bunların kurtuluşu yine Türkiye Cumhuriyetinde yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'da. Onların bizlerin üzerinde hakları var. Zulmedenlere karşı Recep Tayyip Erdoğan 2023 yılında gerekli. Birbirlerine benzemeyen ve birbirleri ile uyum içinde olmayan birileri bir araya gelmiş, zillet ittifakı adı altında bu ülkenin Cumhurbaşkanı'nın 2023 yılında alacağı ekmek için uğraşıyor görünüyorlar. Ama amaçları sadece iktidara gelmek değil. Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olur olursa olsun yönünde çalışmaları var. Başkanlık sisteminin gitmesi peşindeler. Koalisyon döneminde ülkemizin ne kadar sıkıntılar yaşadığını vatandaşlarımıza tekrar hatırlatmamız gerekiyor.

Muhalefetin söylemlerine karşı uyanık olmamız lazım. Bunların yalanları bitmez "diyerek muhalefeti eleştirdi.

Çolakoğlu yerelde ve genelde merkezi hükümetin yaptığı çalışmaları anlatarak sözlerini bitirdi.

Belde Belediye Başkanları da söz alarak bölgelerindeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.