Zonguldak’ın merkeze bağlı Beycuma Beldesinde Belediye tarafından beldeye kazandırılan Madenci Anıtı ve Saat Kulesi hizmete açıldı. Beldenin girişinde açılış öncesi yapılan konvoy ile de seçim startı verildi. Madencilerin de katılımıyla yapılan açılış mitinge döndü. Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu'nu vatandaşlar coşku ile karşıladı.

Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu: "Yaptığımız Madenci Anıtı ve Saat Kulesi güzel bir görünüm sağladı. Madenci Anıtında vefat eden madencilerimizin isimlerini verdik" dedi.

Vural Kundakçıoğlu kimdir?

Vural Kundakçıoğlu, 1972 Zonguldak doğumludur. Evli ve 3 çocuk babasıdır. İlkokulu Muratlı İlkokulu’nda, ortaokulu ise Beycuma İlköğretim Okulu’nda bitirmiştir. Türk Tarih Kurumu Karadon Amele Birliği Şube Başkanlığı, GMİS Sendikası Başkan Danışmanlığı, AK Parti Zonguldak İl Yönetimi Halkla ilişkiler Başkanlığı, Muratlı Mahallesi Muhtarlığı görevlerinde ve çeşitli sivil toplum örgütlerinde aktif olarak çalıştı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. 3 kez AK Parti adayı olarak girdiği seçimlerde Beycuma Belediye Başkanı seçilen Vural Kundakçıoğlu, 31 Mart 2024 seçimlerinde 4. kez aday oluyor.

Kilimli Özel Halk Otobüsü ücretlerine zam: Tren fiyatlarını yine geçemedi! Kilimli Özel Halk Otobüsü ücretlerine zam: Tren fiyatlarını yine geçemedi!

Açılış beycuma 1Açılışı beycuma

Kaynak: Haber Merkezi