Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem bir ayda patladı.
Pusula’nın eleştirilerinin ardından Demir Ailesine ait internet sitesinde “Tahsin Erdem yönetmiyor, yönetiliyor” başlıklı haberinde “Zonguldak halkı, belediye başkanının Tahsin Erdem mi yoksa yanında gezdirdiği bazı şahısların mı olduğuna kanaat getiremiyor” içerikli bir haber yayınlandı.
Haberde kullanılan fotoğraf ise şok etkisi yarattı.
İşte o haber: 
“Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, belediyeyi devraldığı ilk günden itibaren Zonguldak halkının tepkisi topladığı gibi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il, ilçe yönetimi, partinin milletvekilleri ve üyelerinin de tepkisini toplamaya devam ediyor. Yönetiminde gizliden gizliye bazı isimlerin yer aldığı Başkan Erdem'in belediye işlerine çocuklarını ve eşini karıştırması da tepkileri alevlendirmeye devam ediyor. 

Tevratı kim yazdı? Üniversitede tartışıldı Tevratı kim yazdı? Üniversitede tartışıldı

YANINDAKİ ŞAHISLAR TARAFINDAN YÖNETİLİYOR
Belediye başkan adaylığı netleştiği andan itibaren, yanında gezdirdiği bazı şahıslar tarafından yönetilen Başkan Tahsin Erdem'in, gün geçtikçe bu şahıslar tarafından da birçok kişiye "iş sözü" verdiltiği de ortaya çıkıyor.
"VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMAZSA ONUNLA DA HESAPLAŞIRIZ"
Özellikle roman halkından 100'e yakın kişiye iş sözü verdiği iddia edilen Erdem'in bu süreci nasıl atlatacağı da Zonguldak tarafından merakla bekleniyor. Roman vatandaşların, "Tahsin Erdem verdiği sözü tutmazsa onunla da hesaplaşırız" sözleri de gerginliğe seviye kazandırıyor. 
CHP MİLLETVEKİLLERİ VE YÖNETİCİLERİ TAHSİN ERDEM'İ UYARDI!
CHP Milletvekilleri ve yöneticilerinin, halktan gelen tepkilerin ardından, yanındaki şahıslar tarafından yönetilen Tahsin Erdem'i birçok kez uyardığı da bilgiler arasında yer alıyor. Erdem'in bu tutumlarının devam etmesi dahilinde İl, ilçe yönetimi ve milletvekilleri tarafından CHP Genel Merkezi'ne detaylı bir rapor hazırlanması bekleniyor.”

Kaynak: Haber Merkezi