Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sporcuları ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Kilimli İlçe Müdürlüğü ve Spor Lisesi öğrencileri Vali Ahmet Çınar'a ziyarette bulundular.

Sporcuları toplu halde kabul eden Valimiz Ahmet Çınar, yaptığı konuşmada, "Sizler hem ilimizin, hem de ülkemizin gururusunuz. Sağladığınız başarılarla Şanlı Bayrağımızı müsabakalarda dalgalandırıyorsunuz, bu büyük bir mutluluk. Sizlerin daha da başarılı olacağınıza, ülkemize, İlimize yeni madalyalar getireceğinize yürekten inanıyor ve sizleri destekliyoruz" diyerek, milli sporcularımıza başarılar diledi.

Ziyarette, sporcular ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Kilimli Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü yetkilileri de hazır bulundular.

Vali Çınar'ı ziyaret eden ülke genelindeki yarışmalarda derece alan sporcular şunlar:

Umut Çelik: Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Güreş Federasyonu işbirliğiyle 10-13 Temmuz 2017 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen 8'inci Türkiye Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası'nda 42 kiloda Türkiye ikincisi oldu.

Sultan Özünlü: Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 15-17 Ocak 2018 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Özel Sporcular Masa Tenisi 1'inci Bölge Şampiyonası'nda Karadeniz Bölge üçüncüsü olarak Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Kaan Dağkoçak. Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından 2-4 Aralık 2017 tarihlerinde düzenlenen Yıldızlar Flöre Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Zeliha Yılgın: Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonalarda atletizm branşında Türkiye dereceleri elde etti ve Avrupa'da atletizm alanında düzenlenen şampiyonalarda ülkemizi temsil etti.

Kilimli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Spor Lisesi öğrencileri, badmintonda Türkiye Şampiyonası'nda yaptıkları dereceden dolayı Milli Takım seçmesine davet edilerek seçmede ilk ikiye girerek ülkemizi uluslararası müsabakada temsil ettiler.

Kilimli Halk Eğitim Merkezi ve Gelik Spor Sporcusu Tuğra Ali Çakıcı, 10-14 Şubat 2018 tarihlerinde İstanbul'da yapılan Uluslararası Tekvando Şampiyonası'nda yıldız erkekler 57 kilo kategorisinde ikinci oldu.Nisan ayında Yunanistan'da yapılacak olan Dünya Başkanlık Kupası'nda ülkemizi temsil edecek.

Editör: Pusula Gazetesi