Devrek'de ünlü futbolcular biraraya geldi. 31. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali etkinlikleri içinde Devrek Veteranlar Takımı ve Ereğli Zafer Men Masterler takımları gösteri maçı yaptı.

MEHMET NAS VE GÖKHAN TOKGÖZ SÜPRİZİ

Süper Lig'de forma giyen eski futbolculardan Mehmet Nas ve kaleci Gökhan Tokgöz'de dostluk maçında futbol oynadı. Devrek Belediyespor'da futbol oynayan ve bir çok süper lig takımının formasını giyen Kadir Bekmezci de bu özel maçta forma giydi.

SKOR FARKLI OLDU

Devrek İlçe Stadı'nda oynanan dostluk maçında Kadir Bekmezci Devrek Veteranlar takımı forması giydi, Mehmet Nas ve kaleci Gökhan Tokgöz ise Ereğli Zafer Men Masterler takımında oynadı. Başlama vuruşunu Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un yaptığı dostluk maçında Mehmet Nas ve kaleci Gökhan Tokgöz'lü Ereğli Zafer Men Masterler takımı, Kadir Bekmezci'li Devrek Veteranlar akımını farklı sorla yenerek sahadan 8-2 galip ayrıldı.

BAŞKAN ÇETİN BOZKURT'TAN HEDİYE

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt maçın ardından Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler takım kaptanı Murat Sesli olmak üzere eski ünlü futbolcular Mehmet Nas, kaleci Gökhan Tokgöz ve Kadir Pekmezci'ye Devrek Baston ve Kültür Festivali anısına plaket ve çeşitli hediyeler verdi.