-ÖZEL İÇERİK-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Zonguldak Belediye seçimlerini kaybetme sebebi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Parti içinde seçimin kaybedilmesi için ihanet eden bir kesimin olduğunu belirten Demirtaş "Özellikle Şerafettin Turpcu ve Umut Başoğlu döneminden beri, örgütte hakim olduğu günden beri CHP'de kavga dinmiyor" dedi.

Demirtaş, Zonguldak'ta ki seçimlerin kaybedilmesinde çok faktör olduğunu belirterek şöyle konuştu; "Maalesef üzülerek ifade ediyorum, CHP'deki bu kavga görüntüsü bugünün bir meselesi değil. Özellikle Şerafettin Turpcu ve Umut Başoğlu döneminden beri, örgütte hakim olduğu günden beri CHP'de kavga dinmiyor. Bazı arkadaşlarımız gerçek bir partili gibi hareket etmiyor. Kendi adayları varsa çalışıyorlar, kendi adaylarının kazanması için uğraşıyorlar. Ama kendi belirttikleri aday yoksa CHP'nin kazanmaması için uğraşıyorlar. Üzülerek ifade ediyorum. Maalesef parti içinde bu tür insanlar var. Zonguldak'ta ki seçimin kaybedilmesinde bir çok faktör var, o faktörlerden birisi de partinin içinde bu şekilde CHP'ye oy vermeyecek kadar ihanet etme cüretini gösteren, kişisel hırslarına yenilmiş kişiler var. Seçimi kaybetmemizin en büyük sebeplerinden biri budur."

Editör: Pusula Gazetesi