Aydın Ergenç'in istifasıyla boşalan Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanlığına Aile Hekimliği Uzmanı Doktor Fatih Akca atanıyor.
Kızılay Genel Merkezi'nde yapılan istişareler sonucunda üzerinde mutabık kılınan Doktor Fatih Akca'ya yönetimini oluşturma yetkisi verildi.
Doktor Fatih Akca'nın, Kızılay Genel Merkez'inde yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında resmi olarak atamasının yapılması bekleniyor.
Zonguldak Merkez Şehit Yunus Yorulmaz Aile Sağlığı Merkezi'nde aile hekimi olarak görev yapan Aile Hekimliği Uzmanı Doktor Fatih Akca bir süre önce görevinden istifa etmiş, Acılık Tatoğlu İş Merkezi'nde akupunktur-kupaterapi-hacamat- intravenöz terapi - anti-aging-ozonterapi-mezoterapi, tıbbi sülük uygulaması gibi tedavi yöntemleriyle Zonguldaklılara hizmet veren bir muayenehane açmıştı.
18 yıldır hekim olan Fatih Akca, Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Başhekimliği ve Halk Sağlığı İl Müdürü olarak görev yapmıştı.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Zonguldak Şube Başkanı Uzman Dr. Fatih Akca, bir süre önce Yeşilay Bölge Koordinatörü olarak atanmıştı.