Saffet Bozkurt'un 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı Saffet Bozkurt'un 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı

Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK) çalışan ancak işe gitmeden maaş alan, Yasin Aygün’ün yeni bir meslek edindiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz aylarda bir mekanda dayak yiyen, yüzünde kemikleri kırılan Yasin Aygün uzun süre hastanede kalmıştı. Hastane çıkışında yeni işlere yönelen Yasin Aygün telepati ve hipnoz alanında kendini geliştirdi. Sosyal medya hesabından hipnoz denemelerini paylaşan Yasin Aygün, danışanlarını etkilemeye devam ediyor. Genç bir kadına hipnoz seansı düzenleyen Aygün, hipnoz ile kadını etkilemeyi başardı. Şaşkınlığını gizleyemeyen genç kadın, “Parmakların hareket etmiyor, gitmiyor, yapıştı” ifadelerini kullandı.
TTK Üzülmez Müessese Müdürlüğü’nde çalışıyor görünen Yasin Aygün’ün hep gece vardiyasında olduğu gece karta basıp işyerinden ayrıldığı, sabah pijama ile işe gidip karta bastığı ortaya çıktı. 
TTK’nın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde pijama ile işe gittiği görülen Yasin Aygün’e yöneticilerin dur demesi gerekiyor. 

Kaynak: Haber Merkezi