TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da yaptığı kampla devam ediyor. Kırmızı-lacivertli ekip ilk yarıyı 21 puanla 14'üncü sırada tamamlarken, zaman zaman maçlarda kadro eksikliği sorunu yaşamış, kadro derinliğinin az olması nedeniyle kritik maçları kaybetmişti.

Antalya'da Vanspor ile bir hazırlık maçı oynayan Zonguldak Kömürspor bu maçtan 1-0 yenik ayrılmasına rağmen teknik direktör Şenol Demir eksikleri görme açısından yararlı bir maçı geride bıraktıklarını ifade etmişti.

YÖNETİM HENÜZ BEKLENEN TRANSFERLERİ YAPAMADI
Zonguldak Kömürspor yönetimi teknik heyet ile verdiği kararlar doğrultusunda ilk yarı kadrosundan 6 futbolcu ile yollarını ayırmıştı. Özellikle santraforlar Atilla Yıldırım, Tuğrul Başkan ve Berat olmak üzere toplam 6 futbolcu takımdan ayrıldı. Yönetim Teknik Direktör Şenol Demir'in verdiği rapor doğrultusunda henüz transfer yapamazken, özellikle gol noktalarında eksiklerin giderilememesi endişe ile karşılanıyor. Yönetimin transfer piyasasının yüksek olması nedeniyle transfer döneminin son günlerini beklediği öğrenildi.

Zonguldak Kömürspor yönetimi 10 gün önce Ümraniyespor'dan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus Emre'yi transfer etmişti.