Bölgesel Amatör Lig 5'nci Bölge, 3'üncü Grup'ta mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor TFF tarafından 17 Nisan tarihinde başlayacağı açıklanan lig öncesinde geç de olsa çalışmalarına kendi tesislerinde başlamış, gerekli transferleri yapmış ve antrenör Serkan Bankoğlu nezaretinde kendine hedef belirlemişti.

Ligin ilk maçını deplasmanda Devrek Belediyespor'a karşı oynayacak olan Kilimli Belediyespor TFF'nin maçların en iyi ihtimalle Mayıs ayının son haftasında oynanacağını açıklamasıyla birlikte idmanlara 1 hafta ara vermişti.

SERKAN BANKOĞLU TRANSFER MESAJI VERDİ
Kilimli Belediyespor antrenörü Serkan Bankoğlu "Futbolculara 1 hafta izin verdik. Bu süreçte liglerin Nisan 17'de başlayacağını açıklayıp, ardından Mayıs ayının sonuna atılması tüm takımların dengesini bozdu. Ancak biz hedefimiz doğrultusunda Pazartesi gününden itibaren tekrar idmanlara başlayıp liglerin başlamasını bekleyeceğiz. Başkanımız gerekli fedakarlıkları yapıp transfer çalışmalarında kadromuzu güçlendirdik. Gerekli gördüğümüz taktirde yeni transferlerimiz de olacak inşallah. Taraftarlarımıza iyi bir takım, en önemlisi iyi futbol izlettireceğiz" dedi.