Zonguldak'ta trafik ışıklarının çalışmadığı kavşaktan dönmek için ana yola çıkan TIR'a çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı.
Kaza, saat 9.30 sıralarında Milli Egemenlik Caddesi'nde meydana geldi. Kavşaktan dönmek için Tır Parkı'ndan ana yola çıkan Erol Ş.'nin kullandığı 74 DA 562 plakalı TIR'a, Zonguldak istikametinden gelen Esat Bozacı'nın kullandığı 74 BG 590 plakalı otomobil çarptı. TIR'ın dorsesine çarparak hurdaya dönen otomobilde yaralanan sürücü Esat Bozacı, can havliyle dışarı çıkarak, 'Annem gitti' diye bağırmaya başladı. Çevredekilerin yardıma koşmasıyla otomobilin sıkışan kapısı açılarak anne Şahine ve baba Şahin Bozacı dışarı çıkartıldı. Bartın'dan gelen ailenin Şahine Bozacı'nın rahatsızlığı nedeniyle Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne gittiği öğrenildi.
Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Polis kaza tutanağı tutarken aynı kavşakta maddi hasarlı kaza daha meydana geldi. Vatandaşlar trafik ışıklarının bir haftadır çalışmadığını ve sık sık kazaların yaşandığı söyleyerek yetkililere tepki gösterdi. Polis, TIR sürücüsü Erol Ş.'yi ifadesini almak üzere karakola götürdü. Kazayla iligili başlatılan soruşturma sürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi