TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarına başladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor karşısında kadroya giremeyen ve yedek soyunan futbolcular Pazartesi akşam çalışmıştı. Ancak oynayan futbolcular ise Salı günü ilk idmanlarını yaptılar.

CAHİT TERZİ MANİSA MAÇINI DEĞERLENDİRDİ
Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi Manisa Büyükşehir Belediyespor karşısında kafa kafaya oynadıklarını, maça da iyi başladıklarını belirterek şöyle konuştu: "İlk maçlar çok zor oluyor. Manisa'da 40 derece sıcaklık vardı. Buna rağmen maça iyi başladık. İlk yarıda 4 tane net pozisyonumuz var, bir penaltımız var. Biz de onlarda iyi oynadı. İlk yarının son dakikasında gol yemek takımın moralini bozdu. İkinci yarı ilk 15 dakika oyun yine kafa kafaya gitti ama sıcaklık daha sonra olumsuz etkiledi ve düşük tempoda oynadık. Önümüzdeki haftaya bakacağız. İnşallah Pendik maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz.
Futbolcular ellerinden geldiği kadar iyi performans sergiliyorlar. İleriki maçlarda daha iyi olacaklar. Yapılan hataları konuştuk. Manisa Büyük Şehir belediyespor'un bütçesi bizim 3-4 kat daha fazla. Çok iyi bir kadro kurmuşlar. Pendikspor maçını kazanıp moral bulmak istiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi