Zonguldaklıların doldurduğu miting alanında Bakan Mehmet Özhaseki, Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın adayı Dr. Ömer Selim Alan'a destek istedi. 

Mitingde; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, Belediye Başkan Adayları, belediye meclis ve il genel meclisi üyesi adayları katıldı. 

ÖZTÜRK: "ÖMER SELİM ALAN İÇİN OY İSTİYORUZ" 

Bir çocuk, bir yaşlı yatağına aç girerse bu sizin sorumluluğunuz! Bir çocuk, bir yaşlı yatağına aç girerse bu sizin sorumluluğunuz!

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, mitingde ilk konuşmayı yaparken şunları söyledi:

"Allah'ım bizi muzaffer kılsın inşallah. Bilge liderimizin Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'ndan tek bir ricası oldu. Beka. Zonguldak'ın bekası için Selim Alan başkanımız diyoruz. Bizim başka bir derdimiz yok. Bizim bütün derdimiz al bayrağımız. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve Zonguldak. Zonguldak'ın başarılı olması için daha güzel günlere gitmesi için bir 5 sene daha Cumhur İttifakı için hepinizden emanet oy istiyoruz. Emanet diyorum; çünkü Allah'ın izniyle bir 5 sene daha buraya Cumhur ittifakıyla bir daha sizlerden sadece gönül isteyeceğiz, oy istemeyeceğiz. 'Tamam' diyeceksiniz. Bu sefer olmayacaksınız 'Zonguldak oldu' diyeceksiniz inşallah. Değerli arkadaşlar birliktelik yan yana olmakla olmuyor. Birliktelik yeni birliği benim birliğim ve birliği gerekiyor. İki kişi ortaklık yaparken niyet talis olursa Belediye Başkanı Cenabı Allah'tır ortaklığa. Ama iki kişinin niyeti bozuk ise birbirine tuzak konarsa tuzakların en büyüğünü kuran Cenabı Allah'tır. Allah bizi tuzağa kurulanlardan etmesin. Birliğiniz daim olsun. Allah bize yar olsun Ne mutlu Türk'üm diyene." 

AVCI: "31 MART'TAN SONRA ÖMER SELİM ALAN'A MAZBATAYI ALDIRACAĞIZ" 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, şunları söyledi:

"Çok kıymetli Terakki Mahallesi'nin güzel insanları, şu anda yanımızda mevcut Belediye Başkanımız Sayın Dr. Ömer Selim Alan inşallah 31 Mart'ta kendisine mazbatasını da vereceğiz. Öncelikle ben sizleri kalbi, saygı, sevgi ve muhabbetlerimle selamlıyorum. Hoş geldiniz, sefa geldiniz Bugün bu meydan çok farklı, çok coşkulu. Hepinizden Allah razı olsun, emek verdiniz geldiniz buraya kadar. Bizleri yalnız bırakmadınız. Ramazan ayımızın Zonguldak'ımıza, ülkemize ve tüm ümmeti Muhammed'e hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Az sonra buraya Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki Bey teşrif edecekler. Ve inşallah finale doğru gidiyoruz. Burada müjdeler verecek sizlere. Biz bugüne kadar gerek hükümet nezdinde gerek yerel anlamdaki yatırımlarımızla beraber karnemiz çok sağlam. Ben bugün geçtiğimiz cuma günü saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Karabük'e seyahat etmek üzere havalandıktan 10 dakika sonra sağ olsun bizleri aradı. Helikopterdeydi. Nasıl gidiyor diye. Ona dedim ki cümlemizin bir kısmında; 'Sayın Cumhurbaşkanım Zonguldak olarak karnemiz çok sağlam evelallah. Biz şu anda Cumhur İttifakı olarak gerek AK Parti gerek Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir birliktelik görmüşüz. Nerede sergilemişiz biz bunu? Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la bilge lider Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi, bir belediye gerçekleştirmişler. Bizler de onların Zonguldak'taki temsilcileri olarak, kardeşleri olarak yol arkadaşları olarak, dava kardeşleri olarak aynı birlikteliği burada hiçbir şekilde, hiçbir etki altında kalmadan bu da birlikteliği sürdürüyoruz. Bizim hükümet nezdinde yaptığımız icraatları sizler biliyorsunuz. Ömer Selim Alan ile Zonguldak ile şaha kalktı." 

I M G 20240327 215203 (850 X 500 Piksel)

I M G 20240327 215401 (850 X 500 Piksel)

Muhabir: Öznur Güneş