Adem Aydeniz'in acı günü: Zeliha Çelebioğlu hayatını kaybetti Adem Aydeniz'in acı günü: Zeliha Çelebioğlu hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı'nda yapılan toplantıda Türkiye Belediyeler Birliği Encümeni'ne aday olan Tahsin Erdem, örgüt tarafından destekleniyor. 

CHP İl Başkanı Devrim Dural, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Sayın Tahsin Erdem, 12 Zonguldak Genelinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin katılmış olduğu belediye başkanlığıyla yapılan toplantıda; bu belediye başkanlarımızın da onayıyla, isteğiyle, taktiğiyle Zonguldak'ta Belediyeler Birliği, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı'na aday oldu. Biz de örgütlerimiz olarak kendisini destekliyoruz. Zonguldak genelindeki belediyelerimizin bu bilgilerle birleştirilmesi, paylaşması, alet, araç, gereç vs. hızla işbirliği ve teşkülü bir şekilde faydalanmaları için Zonguldak'ı temsil eden aday olduk. 'Başarılı olacaktır' diye düşünüyorum. Biz de sonuna kadar örgütlerimiz ve yerel yöneticilerimizle destekliyoruz" dedi. 

Muhabir: Öznur Güneş