BB Erzurumspor'un golcü futbolcusu Mert Nobre attığı gollerle takımının şampiyonluğunda büyük rol oynadı. Play-off şampiyonu olarak TFF 1. lige çıkan Erzurumspor, Mert Nobre'nin 1 yıl opsiyonu olmasına rağmen golcüsünü gözden çıkarmıştı. Zonguldakspor taraftarlarının da takımda görmek istediği Mert Nobre bir çok takımın transfer listesinde yer almasına rağmen maliyetinin yüksek olması takımların geri adım atmasına neden olmuştu.

Gümüşhanespor ile oynanan play-off final maçında attığı golle Erzurumspor'u TFF 1. lige çakartan Erhan ile Mert Nobre'yi Kırmızı-lacivertli taraftarların Zonguldakspor'da görmek istedikleri yönündeki haber Pusula'da yayınlanması taraftarı heyecanlandırmıştı. Ancak Mert Nobre'nin maliyeti nedeniyle transfer gündeme dahi gelmemişti.

ERZURUMSPOR NOBRE'NİN OPSİYONUNU KULLANDI

Golcü arayışlarını sürdüren Erzurumspor, Teknik Direktör Osman Özköylü'nün isteği doğrultusunda Mert Nobre'nin opsiyonunu kullanmaya karar verdi. Geçtiğimiz sezon aldığı ücret karşılığında Mert Nobre 1 yıl daha Erzurumspor'da futbol oynayacak.

Editör: Pusula Gazetesi