Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden temsilcimiz Ereğli Belediyespor olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Yapılan kongre sonunda Halil Posbıyık tekrar başkanlığa seçildi. Kulüp 2'nci başkanlığına Halil Bozkuş getirilirken futboldan sorumlu olarak sorumluk Bozkuş'a verildi.

Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık: "Kdz. Ereğli Belediyespor'un olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdik. Önceki yönetimimize yaptığı hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Yeni yönetimimize başarılar diliyorum.

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) hazırladığı "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasının sonuçları açıklandı.

Listede, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları 7'nci sırada yer aldı. İlçedeki diğer sanayi kuruluşu Tat Metal-Çelik 31'inci sırada yer alırken Çınar Boru Profil de 246'ncı olarak sıralandı. Gurur duyduk onurlandık. Kutluyorum.

Bu kuruluşlarımızın aynı şekilde bulunduğu kentin takımına da destek olmasını bekliyorum. Hayalimiz bu sezon kadın futbol takımımızın formasının önünde Erdemir, Erkek Futbol takımımızın formasının önünde Tat Metal, Paravolley takımımızın önünde ise Çınar Boru yazsın. Destek olsunlar.

Kentimizin profesyonel lig özlemini sona erdireceğimiz bir dönem olmasını diliyorum. Tüm yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum.

YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık

Halil Bozkuş, Sercan Demir, Levent Gül, Ufuk Çakmakoğlu, Fatih Çapar, Kerim Sağlam, Emin Sezgin, Erdal Akbaba, Yaşar Eroğlu, İdris Gülay, Özgen Aydın, Gökmen Baydan, Serhat Aydın, Koray Müminoğlu, Ercan Durgut, Ümit Harun Genç, Özkan Özyiğit, Emre Akçay, Özkan Azman, Erdal Özdemir, Satılmış Yiğit, Tarkan Atik, Oğuz Cömert, Deniz Koca, Halit Aydın, Muhammet Ali Ateş, Orkun Dinçel, Recep Köksal