3 hafta önce Çaycuma

Jandarma ekipleri tarafından Filyos Gaz Sahasında çok sayıda ekibin katılımıyla tatbikat yapıldı.

3 hafta önce Güncel

Türk Vatandaşlığı kazanma yöntemleri Türkiye vatandaşı olma süreçlerini kapsar.

3 hafta önce Güncel

Ücret, çalışılan emeğin karşılığı olarak alınan para veya malı ifade eden, tarih boyunca önemini koruyan bir terimdir.

3 hafta önce Güncel

Anlaşmalı boşanma, çekişmeli boşanma davalarına nazaran daha az zaman alır ve daha sade prosedürlere tabidir. Bu tür boşanmalarda, eşlerin birlikte bir boşanma protokolü hazırlayıp, dava açılırken bu protokolü mahkeme dosyaları arasına eklemeleri zorunludur.

3 hafta önce Bartın

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Abdipaşa Belediye Başkanı Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt’u makamında ziyaret etti.

3 hafta önce Ülke Gündemi

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin dereye yuvalandığı kazada sürücü Mehmet Bölük (70) hayatını kaybetti, eşi Bedriye Bölük (68) yaralandı.

3 hafta önce Güncel

DNA testi, genetik yapıyı analiz eden bir yöntem olarak bilinir. Hukuki alanda, babalık tespiti, adli vakalarda kişisel tanımlama ve biyolojik materyale aitlik gibi durumlar için başvurulan bir araçtır.

3 hafta önce Kdz Ereğli

Zonguldak'ta, 19 Kasım 2023’te batan 'Kafkametler' isimli geminin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 160 gündür sürerken, geminin kaptan köşkü kesilerek yüzeye çıkarıldı. Geminin yerinde söküm ve kayıp mürettebatı arama çalışmaları karadan ve denizden devam ediyor.

3 hafta önce Güncel

Anlaşmalı boşanma davası, iki tarafın da boşanmaya ilişkin tüm koşulları ve sonuçları kabul ettikleri bir dava türüdür.

3 hafta önce Güncel

Türk Ceza Kanunu'nun "Kişilere Karşı işlenen Suçlar" bölümünde "Cinsel dokunulmazlığa Karşı Suçlar" altında düzenlenmiş olan Reşit Olmayanla Cinsel İlişki Suçu, 104. maddede yer almaktadır.