Toplantı Vali Yardımcısı Ömer Bedrettin Sağsöz başkanlığında gerçekleştirilirken, Kulüp başkanı Süleyman Caner, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Emniyet Müdür yardımcısı Okan Çakıroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, ASKF Genel Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Futbol İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Yaman Ayözger, Çevre İl Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü ve Zonguldak Belediyesi toplantıya katıldı.

ŞOK KARAR ÇIKTI

Yapılan görüşmelerin ardından Zonguldakspor-Fatih Karagümrük maçının Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanamayacağı kararı çıktı. Zonguldakspor kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü raporuna göre Açık tribünlerde ve kapalı tribünlere taraftar alınamayacağı rapor haline getirildiği öğrenildi.

OYLAMADA 7'YE 5 OLUMSUZ ÇIKTI

İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında maçların Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanıp oynanmayacağı konusunda oylama yapıldığı, oylama sonunda 7 kurumun OYNANAMAZ, 5 kurumun ise OYNANIR oyu kullandığı, oy çokluğu ile maçların Devrek'te oynanmasına karar verildiği öğrenildi.

MAÇ DEVREK'DE OYNANACAK

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve müetahhit firma tarafından yoğun bir çaba harcanmasına rağmen oynanamaz raporu çıkması şok etkisi yarattı.

Bu durumda Zonguldakspor-Fatih Karagümrük maçının Devrek'te oynanacağı açıklandı.

SÜLEYMAN CANER VALİ AHMET ÇINAR İLE GÖRÜŞTÜ

Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in Vali Ahmet Çınar ile görüşmek üzere makamına gitti, karardan dönülmesini istedi. Ancak buradan da bir sonuç alınamadı.

1 AY SONRA TEKRAR DENETLENECEK
Zonguldak İl Çevre Müdürlüğü taraftarlar açısından sakıncalı bulduğu Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 1 ay sonra tekrar inceleme yapacağı, yeni bir raporla maçların oynanıp oynanmayacağına ikinci kez karar vereceği açıklandı.

Editör: Pusula Gazetesi