Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Devrek Belediyespor'da şok gelişmeler yaşanıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Savaş Demirel nezaretinde sürdüren, hazırlık maçları oynayan Devrek Belediyespor'da yaşanan gelişmeler camiada şok etkisi yarattı.

VERİLEN SÖZLER TUTULMADI, ÇETİN BOZKURT'A BÜYÜK TEPKİ VAR

Devrek Belediyespor'da Teknik Direktör Savaş Demiral başta olmak üzere futbolculara verilen sözler Belediye Başkanı Çetin Bozkurt tarafından yerine getirilmedi. Maddi olarak zor durumda kalan futbolcular isyan etti. Teknik Direktör Savaş Demiral yönetim ve futbolcu arasında köprü kurmak istesede sonuç alamadı.
Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'a büyük tepki gösteren ve takımın en etkili futbolculardan olan Murat ve Tansu takımdan ayrıldıklarını açıkladılar. Bazı futbolcuların da takımdan ayrılacağı öğrenildi.

DEVREK BELEDİYESPOR'UN KARA KUTUSU İSTİFA ETTİ

Yıllarını Devrek Belediyespor'a adayan ve her dönem kırmızı-beyazlı ekibin başarısı için mücadele eden takımın Futbol Şube Sorumlusu Bekir Kayaaltı istifasını sundu. Bekir Kayaaltı'nın Başkan Çetin Bozkurt'a futbolculara ve teknik heyete olan borçların ödenmesi konusunda sık sık telkinde bulunduğu, Bozkurt'un ise verilen sözleri yerine getirteyip "İsteyen oynasın, istemeyen oynamasın" şeklinde ifadelerde bulunduğu iddia edildi.

FUTBOLCULAR İDMANA ÇIKMADI

Tüm bu gelişmelerin ardından takımdan ayrılan Tansu ve Murat'ın dışında diğer futbolcuların da idmana çıkmak istemedikleri öğrenildi.

8 MİLYONLUK MESUT ÖZİL TESİSLERİNE YAZIK

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü futbolcusu Devrekli Mesut Özil'in Devrek Belediyespor için yaptırmış olduğu ve yaklaşık 8 milyon liraya malolacak tesisler için ise "yazık olacak" yorumları yapılıyor.