Zonguldak futbolunun köklü kulüplerinden Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Çaycumaspor Kulübü çıkmaza girdi. Yıllardır bir türlü istikrarlı bir yönetim bulamayan Çaycumaspor'da mevcut başkan Deniz Atmaca geçtiğimiz yıl kulübü sahiplenerek başkan olmuştu. Ancak Çaycumaspor Kulüp Başkanı Deniz Atmaca babasını ciddi hastalığı nedeniyle babası ile yakından ilgilenmesi gerektiği için yaklaşık 2 ay önce yönetime istifasını sunmuştu. Mevcut yönetim ise olağanüstü kongre karara alarak 23 Haziran 2022 tarihinde kongre kararı aldı. 23 Haziran tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle kongre 30 Haziran tarihine ertelendi.

BAŞKAN ADAYI ÇIKMADI

30 Haziran Perşembe günü 19.30'da Çaycuma SEKA Sosyal Tesisleri'nde yapılması gereken yapılması gereken olağanüstü kongrede Çaycumaspor Kulüp Başkanlığı için aday çıkmadı.

ÇAYCUMASPOR'UN EVRAKLARI DERNEKLER MASASINA TEMSİL EDİLECEK, KAYYUM GÜNDEMDE

23 ve 30 Haziran tarihlerinde yapılması gereken olağanüstü kongrede Çaycumaspor Kulübü için başkan adayı çıkmaması camiada şok etkisi yarattı. Bu durumda ise Çaycumaspor'un kongre evrakları Dernekler Masası'na teslim edilmesi gerekiyor. Çaycumaspor kayyum ataması ile karşı karşıya kaldı.

DENİZ ATMACA KONUŞTU
Çaycumaspor'u geçtiğimiz yıl kongrede ortada bırakmayan ve 2 ay önce istifa etmek zorunda kalan Kulüp Başkanı Deniz Atmaca Pusula'ya açıklamada bulundu.

Atmaca, "Babamın ciddi sağlık sorunları var ve ben babamla yakından ilgilenmek zorunda olduğu için durumu yönetim kurulu üyelerime anlatarak 2 ay önce istifamı sundum. 30 Haziran 2022 Perşembe günü yapılması gereken kongrede Çaycumaspor'a başkan adayı çıkmadı. Kulübün evrakları Kulüp yetkilisi Levent Bey'e teslim edildi. Levent Bey'de bu evrakları Dernekler Masasına teslim edecek. Bundan sonraki süreci hep birlikte takip edeceğiz. Çaycumaspor'u almak isteyen başkan ve yöneticilere şimdiden başarılar dilerim"