Bölgesel Amatör Lige çıkmanın hayalleri ile güçlü yönetim, güçlü kadro ile camiasını arkasına alarak başlayan Gelikspor Bölgesel Amatör Lig hayallerini 1 gol averajla Kozlu Belediyespor'a kaptırmanın derin üzüntüsünü yaşıyor. Play-aut maçında ise Devrek Belediyespor'a karşı uzatma devresinde penaltıdan yediği golle BAL umutlarını gelecek sezonlara bırakan Gelikspor'da yönetim sezon boyunca yaşanan hakem hatalarına tepki gösterdi, şampiyonluk yolunda önlerinin kesildiğini açıkladı.

Sert bir açıklama yapan Gelikspor yönetimi "Ömrümüz ve sağlığımız elverdiği sürece torunlarımız dahi sizleri emek hırsızı olarak olarak tanıyacaklar. Gelikspor'u şampiyon yapmadınız ama biz gönüllerin şampiyonu olarak tarihe altın harflerle geliksporun adını yazdırdık" diyerek hakemlere karşı tepkisini dile getirdi.

GELİKSPOR'DAN SERT AÇIKLAMA

Gelikspor yönetiminin yapmış olduğu açıklama şöyle: "Küçücük bir beldenin büyük hedefleri olan yöneticileri olarak, Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur başkanlığında 2021-2022 sezonunda bir hedef belirledik ve belirlediğimiz hedef doğrultusunda birbirinden değerli ve yetenekli sporcularımızla yola çıktık.
Hedeflerimize emin adımlarla ilerlerken birdenbire bir güç bizim önümüzü kesmeye başladı giren golümüzü iptal eden yan hakemler, pozisyonlarda aleyhimize verilen kararlar, verilmeyen penaltılar ve en önemlisi kozlu maçındaki hakem triosu yüzde yüz penaltımız ve kırmızı kartı vermeyerek en yakın takipçimiz Kozlu Belediyespor'u koruyarak gelik sporun avantajının önünü keserek 1 gol averajı ile tüm emeğimizi çalan hakemler şunu bilmelidirki bu yaptıklarız unutulmayacak. Ömrümüz ve sağlığımız elverdiği sürece torunlarımız dahi sizleri emek hırsızı olarak olarak tanıyacaklar.

Gelikspor'u şampiyon yapmadınız ama biz gönüllerin şampiyonu olarak tarihe altın harflerle geliksporun adını yazdırdık.

Hakem hataları yüzünden ülkemiz sporu bir adım ilerleyemiyor bakın süper lig hakemleri bile büyük hatalar yapıyor. Bu yüzden görev verilmiyor görevden alınıyor yada istifa ediyorlar.
Merkez hakem kurulu bile hakemlerin bilinçli hatalarından dolayı çalkalanıyor ve merkez hakem kurulu başkanı bile istifa etti. Yeni merkez hakem kurulundan tek dileğimiz Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış ve saz arkadaşlarının değiştirilmesini temenni ediyoruz.
Zonguldak'ta spora verdikleri zarar ortadayken hala görevde olmaları spora büyük zararlar vererek türk sporunun yüz karası olacaklar"