Bartın Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü&8217;ne bağlı 75.Yıl Huzurevi Müdürlüğü, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajda yaşlıların sevgi ve saygıya ihtiyaç duydukları, bunu göstermenin herkesin sorumluluğu olduğu, huzurevinin bu yaklaşımla hizmet verdiği belirtildi.



1990&8217;dan bu yana kutlanıyor



Huzurevi Müdürlüğü&8217;nün mesajı şöyle; Bilindiği gibi 1990 yılından beri her yıl 18- 24 Mart tarihleri arası &8220;Yaşlılar Haftası&8221; olarak kutlanmaktadır. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğümüz, sevgi, dayanışma ve saygı yaklaşımını esas alarak yaşlılarımıza hizmet sunmaktadır.



Hizmet kalitesi artacak



Bu hizmetlerin kalitesini, çeşitliliğini artırmak ve her geçen gün daha mükemmel hale getirilmesini sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Yaşlıların tecrübelerinden yararlanabilmek, toplumsal yaşamdan koparmadan onları en iyi koşullarda yaşatabilmek için devletimizin yanında bireylerin ve gönüllü kuruluşlarımızın da yaşlılarla ilgili çalışmalara gerekli desteği vermeleri önemlidir.



Hepimizin sorumluluğu



Bizleri yetiştirerek bugünlere getiren büyüklerimize, yaşlılık dönemlerinde ihtiyaç duydukları sevgi ve saygıyı göstermenin hepimizin sorumluluğu olduğu unutulmamalıdır. Bu düşüncelerle, yaşayan bir tarih olan yaşlılarımızın, minnet ve şükran duyguları içerisinde, yaşama sevinçlerinin daimi olması, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürmeleri dilekleriyle yaşlılar haftasını kutluyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi