Zonguldak sorunlarının çözümünde sürekli sıkıntılar yaşanıyor.

Her zaman dediğimiz gibi sanki gizli bir el, hızlı gitmek isteyen bir arabanın el frenini çekiyor.

Bu Zonguldak haini kişi, kurum, oluşum neyse&[#]8230;

Öyle bir ürkütmüş ki milleti, bu kişinin ismi dost meclislerinde bile açık açık söylenmemeye, çok bariz işaret edilmemeye çalışılıyor.

&[#]8220;Ya duyarsa&[#]8230;&[#]8221; korkusu öyle bir sarmış ki insanları, ikili sohbetlerde bile bütün veriler, bütün bilgiler onu işaret etmesine rağmen ismi söylenmiyor.
Zonguldak&[#]8217;a yeteri kadar hizmet gelmemesinin suçlusu, atamalardaki yanlışların sorumlusu, siyasetteki kopukluğun başaktörü ve nicesinin sorumlusu olarak gösterilen o kişi, asıl söylenmesi gerekenlerin ağzından bir türlü çıkmıyor.

Bu kadar lafın üzerine &[#]8220;ismi veririm&[#]8221; diye bekliyorsanız, boşuna beklemeyin, ben de vermiyorum. Ama benimkisi ne korkudan, ne de şerrinden çekindiğimden&[#]8230;

Bir ara o Donkişotluğu yaptık. Ne mi oldu? O kişinin bize bir sene tavır yapmasını, konuşmamasını geçtim, bir takım yerlere baskı yapmasını veya durumdan vazife çıkartıp bize baskı yapılmasını da geçtim...

Bize o kişinin Zonguldak&[#]8217;a neler yaptığını, daha doğrusu yapmadığını, bir daha aday olmaması için türlü oyunlar oynamamızı önerenler, bizim yazımız ve tavrımız üzerine yanımızda duracaklarına anında bukalemun oluverdiler. Sanki o malum sözü ve girişimi çıkartan bizlermiş gibi hemen satış yapıp, o malum kişinin yanına gidip ikiyüzlülük sergilediler.

Bu durumda da benzer şeylerin olacağı muhakkak. Belki şerrinden, belki menfaatinden bir türlü düşündüklerimizi söyleyemiyoruz. Bilmiyor mu dersiniz, 40 yıllık siyasetçi&[#]8230;

Hoş, Ali Bektaş, isim söylemeye gerek bırakmadan adrese teslim söyler sarf etti.

O kişinin şifrelerini en net Ali Bektaş, &[#]8220;Sözün Özü&[#]8221; programında verdi. Programı dikkatle dinlerseniz, Zonguldak&[#]8217;a hainlik edenin şifresine ulaşabilirsiniz.

Gerisi size kalmış&[#]8230;

İster kendinize saklayın, ister kamuoyuyla paylaşın, ister gidin taklanızı atın&[#]8230;

Sayın Milletvekilleri&[#]8230;

İnanılır gibi değil gerçekten&[#]8230;

Zonguldak Havaalanı&[#]8217;nın yurt içi seferlere açılabilmesi için o kadar STK uğraşıyor, binlerce vatandaş sosyal medyadan isteklerini belirtiyor, bizim milletvekillerimizden hiç ses yok. Ne telefon açan var, ne de, &[#]8220;Neymiş bu rapor?&[#]8221; deyip bizlere soru soran.

Hoş, biz bu raporu Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım, Mithatpaşa Tüneli için geldiğinde Zonguldak milletvekillerimize vermiştik.

Bazılarına elden, bazılarına e-posta atarak derdimizi, Zonguldak insanının isteğini anlatmıştık. O zaman da ses yoktu, şimdi de ses yok.

Sizden çok mu şey istiyoruz?

Netleştiriyorum isteklerimizi&[#]8230;

Bizi hazırlanan raporla ilgili yarım saat dinleyin. Kafanıza yatıyorsa, (yatmaması için hizmet istemiyor olmanız lazım). Ulaştırma Bakanlığı ile Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü&[#]8217;nden randevu alıp bizi görüştürün.

Siz değil, kavgamızı biz edelim. Siz yanımızda olun, TÜİK verilerini teyit edip STK&[#]8217;ların isteklerini destekleyin yeter.

Bu da size açık mektubum olsun.

İnşallah, mektup zamanında yerine ulaşır, postada takılı kalmaz!
GÜNÜN SÖZÜ

&[#]8220;Adam gibi adam olan sözünde durur çiçeğim&[#]8230;&[#]8221;

Megastar Ergin Erdem

SÖZÜN ÖZÜ

&[#]8220;Söz ilaç gibidir. Azı faydalı, çoğu zararlıdır.&[#]8221;

Hazret-i Ali (R.A)