Zonguldakspor Teknik Direktörü Fatih Akyel ve yardımcı Antrenör Recep Yazıcı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirilen idman sonrasında TÜFAD Zonguldak Şubesi'ni ziyaret ederek Başkan Ahmet Birdal ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelip sohbet ettiler, görüş alışverişinde bulundular.

TÜFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, bütün antrenörlerin yanlarında olduklarını söyleyerek, Fatih Akyel'in Zonguldakspor'u çalıştırmasının gurur verici olduğunu belirtti. Akyel ise derneğe tüm antrenörlerin sahip çıkarak destek olması gerektiğini söyledi.

"ŞENOL GÜNEŞ'E YAPILANLARIN KARŞISINDAYIZ"

TÜFAD Başkanı Ahmet Birdal, "Fatih Akyel'in Zonguldakspor'a hoca olarak gelmesi bana göre Zonguldak açısından gurur verici bir olay. Fatih hocanın bir tek eksiği var. Geç geldiler. Şimdi bizde kural vardır. Bizi ziyaret ettiler. Memnun ettiler. Biz hancıyız. Buraya gelen insanlar hep yolcudur. Ama yolculukları her zaman gönlümüzde kalır. Onların iyi tarafından kalırız. Biz antrenörlerle birlikte teşvik mesai içerisindeyiz. Genel baktığımız zaman Türkiye genelinde 21 bin tane üyemiz var. Arkadaşlarımızı yanında olmak bizlerin işidir. Bugün Şenol Güneş'e yapılan yanlışın her zaman karşısında olmuşuzdur''dedi.

"BÜYÜKLERİMİZDEN YARDIM İSTİYORUZ"

Fatih Akyel ise ziyarette yaptığı konuşmasında ''Antrenörler açısından TÜFAD'ın olması çok önemli. Derneğimizi ziyaret ettik, hocalarımızla sohbet ediyoruz. Tabi ki de futbol oynadık bilgi birikimlerimiz var. Ama onların bizlerden daha çok tecrübeleri var. Zaman zaman onlarla konuşarak yardım istiyoruz, fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bu derneği de hocalarımızdan sonra bizler, bizlerden sonrada diğer arkadaşlar her daim yaşatmak istiyoruz. Başta Genel Başkan İsmail Dilber olmak üzere tüm antrenörlere sahip çıkıyorlar, antrenörlerin de derneğe sahip çıkması şart" dedi.

"BÜTÜN ANTRENÖRLER BİR ÇATI ALTINDA TOPLANMALI"

Yardımcı Antrenör Recep Yazıcı ise konuşmasında ''Ahmet hocama bizleri misafir ettiği için teşekkür ediyoruz. . Kendisi Türk futbolunun ve Zonguldak'ta ender isimlerden bir tanesi. Bütün antrenörler bir çatı altında toplanmalıdır. Biz Fatih hocamla burada kendimizi hiç yalnız hissetmedik. Onun için ziyaretlerimiz biraz gecikmeli oldu ama hep biz buradaydık. Biz zaten burada mutlu olmasak burada huzur içinde görev yapamayız. İnşallah Ahmet hocam başta olmak üzere bütün futbol ailesi Zonguldakspor'u daha iyi yerlere getirirler" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi